26. října 2010 • 12:34

Bývalá milenka o Boltovi: V posteli není tak rychlý

Autor: bab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na světě se zatím nenašel nikdo, kdo by o jamajské raketě Usainu Boltovi tvrdil, že je pomalý. Nyní se však jeden člověk objevil. Žena, která tvrdí: "Usain není tak rychlý." V posteli.



Do dnešního dne bylo o Boltovi známo, že je nezastavitelný na atletické dráze. Vždyť je držitelem světových rekordů na 100 i 200 metrů. Vědělo se o něm i to, že si dokáže velice užívat na různých párty, kde mu nedělá problém pařit až do rána.



Nyní ale přišel britský Sun s informacemi o jiných Boltových kvalitách. Rebeckah Passely pro tento deník řekla: "Je to nejlepší milenec, jakého jsem kdy měla. Na dráze je možná rychlý, ale v posteli to rozhodně neplatí. Ví, jak zacházet se ženou, skvěle líbá a má dokonale vypracované tělo."

Rebeckah určitě ví, o čem mluví. Tato 23letá Britka totiž byla více než rok Boltovou tajnou milenkou. Poznali se loni na začátku léta na mítinku v Crystal Palace, když Boltův manažer tuto mladou dámu pozval na týmovou párty.



V lednu ji dokonce slavný atlet pozval na Jamajku, ale pro "cizí" dívku to rozhodně nebyla dovolená snů. "Každý člověk na Jamajce se ke mně choval, jakoby jim chtěla jejich hrdinu ukrást," řekla pro Sun.

Nicméně to jsou pro Rebecku již jen hezké vzpomínky. Už více než měsíc není s Boltem v kontaktu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud