20. prosince 2010 • 13:04

Ashley Cole na Cheryl zapomněl. Má sexy nahradu

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista Ashley Cole, který se nedávno kvůli aférkám rozvedl se zpěvačkou Cheryl, si našel náhradu. Pěknou a sexy Kaylu Collins.



Britové načapali Colea s půvabnou Kaylou ve Funky Buddha v Londýně. "Oba se líbali, drželi za ruce a tiskli k sobě. Vypadali zamilovaně," napsal list Mirror.

Kayla CollinsFoto marca.com
271178:title:true:true

Ashley už dokonce stihnul představit svou playmate i svým spoluhráčům z Chelsea. Kayla se totiž objevila v klubu Whisky Mist, kde slavil třicáté narozeniny.

A ačkoliv spolu chodili jen pár týdnů, americká kráska a bývalá modelka Playboye o půlnočním překvapení vyskočila z velkého dortu a prý toho neměla moc na sobě.

Párty zamilovaných hrdliček pokračovala v apartmá na hotelu v Mayfairu. A po návratu do Spojených států Kayla na svém Twitteru napsala: „Vážně nemohu být šťastnější.“

Tím tak definitivně padá možnost, že by se Ashley a Cheryl k sobě vrátili. Zpěvačka přitom ještě nedávno přiznala, že je stále zamilovaná.

Pikantností na celém novém vztahu je, že o Kaylu Collins usiloval i Coleův jmenovec Carlton. Také fotbalista, je útočníkem West Hamu.

Ashley Cole v zápase s Německem
Ashley Cole v zápase s Německem

Ashley dokonce už stihnul představit svou plazmate svým spoluhráčům z Chelsea. Kayla se totiž objevila v klubu Whisky Mist, kde oslavil třicáté narozeniny.

A ačkoliv spolu chodili jen pár týdnů, americká kráska a bývalý modelka Playboye o půlnočním překvapení vyskočila z velkého dortu a prý toho neměla moc na sobě.

Párty šťastných dvou hrdliček pokračovala v apartmá na hotelu v Mayfairu. „Vážně, nemohu být šťastnější,“ napsala na svém Twitteru po návratu do Spojených států.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud