31. prosince 2010 • 12:41

Jágrův parťák Červenka sbalil Miss Machovou

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk), Eva Tušková
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V létě se rozešel s přítelkyní Markétou. „Odlétám jako single,“ hlásil hokejový mistr světa Roman Červenka (25), když před začátkem sezony vyrážel na své první zahraniční angažmá do ruského Omsku. Podle všeho už to neplatí!



Nenabrnknul si sice žádnou Nastěnku, místo toho ale sbalil českou krásku Veroniku Machovou (20), letošní Českou Miss World!

„Dnes ráno vyzvedávala Veronika Machová na letišti Romana Červenku. Celkem se k sobě měli,“ volala do Blesku ve středu jedna ze čtenářek.

Červenku dotaz po telefonu očividně zaskočil. „Ano, přiletěl jsem dneska ráno z Rigy. Že mě vyzvedávala Machová? Co je to za informaci? Ne, nebyla pro mě na letišti,“ zapíral. „Jestli se známe? Ano, ale ne nějak dobře. Viděli jsme se asi jednou,“ vymlouval se s tím, že se u něho nic nezměnilo - je prý stále single.



Když Blesk o pár hodin později zavolal Veronice a zaútočil na ni s podobnými dotazy, na rozdíl od ostříleného hokejového útočníka kráska mluvila na rovinu.

„Tak jo, je to pravda, z letiště jsem ho opravdu vezla. Ale známe se jen tak od vidění,“ snažila se mlžit. Na otázku, zda z letiště běžně rozváží téměř cizí muže, už hledala odpověď jen těžko. „Mám to na Ruzyň z domova blízko, tak mě prostě Roman poprosil, abych ho někam hodila.“



Nakonec Veronika přiznala, že se s Romanem seznámili asi před měsícem na jedné společenské akci. Což by sedělo, Červenka byl v půlce listopadu v Česku na reprezentačním srazu a Veronice už v tu dobu neklapal vztah s přítelem Martinem. Den před Vánocemi mu dala kopačky a teď už hledá potěšení v náruči Červenky.

Parťák Jaromíra Jágra se však v Česku dlouho neohřeje (na Sibiři je ještě o 10 stupňů Celsia méně než u nás). Už zítra se vrací do Omsku, kde patří k nejlepším střelcům Kontinentální ligy a splácí tak vedení klubu lukrativní dvouletý kontrakt, díky němuž si ročně přijde na zhruba 20 milionů korun.

Verunko, za pohledného, úspěšného a bohatého chlapa se nestyď!

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud