18. ledna 2016 • 11:11

Australian Open 2016 – První turnaj velké čtyřky je již v plném proudu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mrazivá zimní přestávka utekla fanouškům bílého sportu jako voda a dlouho očekávaný první Grandslam sezóny je opět tady. Vysoké teploty, velká očekávání, spousta emocí. To vše vás může zahřát v našich končinách, kde momentálně panuje počasí přesně opačné. 



Velkou zajímavostí bude bitva domácího miláčka a hrdiny Lletoyna Hewitta, jenž ohlásil svou poslední účast na kurtech v Melbourne. Los byl neúprosný a tak mu do prvního kola přiřadil jeho mladšího krajana, žáka a kamaráda, Jamese Duckwortha. Troufnete si s námi vyřešit tento těžký hlavolam, který z Australanů postoupí dále?

Foto Synot Tip

Pro české tenistky Austrálie nezačala nijak optimisticky. Lucie Šafařová musela svou účast kvůli zdravotním problémům zrušit, Petra Kvitová se pro změnu potýkala s nemocí, zhubla několik kilogramů a dělala všechno proto, aby mohla ke svému zápasu prvního kola vůbec nastoupit. Klára Koukalová svou roli favoritky nezvládla. Skončila po třísetové bitvě na raketě Američanky Nicole Gibbsové, podobně podlehla také Lucie Hradecká, tentokráte ve dvou setech. V turnajovém pavouku však i nadále zůstává spousta českých jmen, které rozhodně mají šance na úspěch.

Máte-li svůj tajný tip na kterékoliv z nich, neváhejte jej podpořit a vsaďte si s námi. V kurzové nabídce je totiž máme všechny.

Foto Synot Tip

Navíc díky sázení v naší široké kurzové nabídce máte pouze u nás možnost podívat se za některou sportovní událostí do celého světa, vyhrát jednu z luxusních cen nebo zbrusu nové BMW 4 GRAN Coupé. Jak na to? Stačí se přihlásit do SYNOT TIP CHALLENGE!

Pokud ještě nejste členy BENEFIT klubu, tak se nejprve musíte zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost "Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE". Pokud již členem BENEFIT klubu jste, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu.

Foto Synot Tip

Pokud si nebudete vědět rady, ochotně vám poradíme na bezplatné lince 800 888 100.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud