Jan Jaroch
9. ledna 2024 • 12:30

Největší zmařený talent? Kyrgios je pryč i z žebříčku, prodává soukromí

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jméno Nicka Kyrgiose dnes na tenisovém žebříčku nenajdete, má rovných 0 bodů. Zato ho můžete potkat na platformě OnlyFans známé pornografickým obsahem, kde za peníze nechává nahlédnout do svého soukromí. Za 15 měsíců odehrál jediný zápas. A prohrál. Přesto nepřestává štiplavě komentovat mnohé jiné v tenisovém světě. Finalista Wimbledonu je po životní sezoně 2022 zase sám sebou – prototypem zmařeného talentu.



Druhý rok po sobě musí oželet australští fanoušci účast Nicka Kyrgiose na melbournském grandslamu. Jedněm bude chybět, druzí si přítomnost nevycválaného chlapíka v pavouku rádi odpustí. Ostatně i on sám tvrdí: „Cítím se víc respektovaný v Americe než doma.“

Součástí Australian Open přesto bude. Eurosport oznámil, že se osmadvacetiletý tenista stal členem týmu jeho expertů pro úvodní grandslam roku, který startuje již v neděli. Možná dojde i na setkání s dalším komentátorem téhle stanice Borisem Beckerem, s nímž se nedávno online pohádal o tom, jak by si ryšavý Němec vedl v současném tenise. Podle Kyrgiosova názoru samozřejmě ne moc dobře.

„Měl bys respektovat historii a hezky nahlas poděkovat, že staří profíci existovali, protože bez nich by už tenisový okruh nebyl,“ vzkázal mu šestapadesátiletý Němec.

„Cože? Za poslední dekádu jsem asi nejsledovanější hráč mimo velkou trojku. Mám fanoušky po celém světě, hodně jsem jich přivedl k tenisu. Mám kariéru i mimo kurt. Nezkoušej schovávat další aktiva!“ brutálně si Kyrgios rýpl do Beckera,

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
7
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud