15. dubna 2011 • 13:38

Party tenistek: Benešová si zahrála na Krause

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Dost bylo slov o kvalitě míčů, o rychlosti dvorce. Iveta Benešová se rozhodla před semifinále Fed Cupu ukázat tenistky v jiném světle, vymyslela si show a zbylé trojice hráček týmu se vyptávala na muže či módu.



"Vyzpovídám holky netypicky, abyste slyšeli něco jiného," uvedla Benešová vlastní talk show, s nadsázkou po vzoru Jana Krause, natočenou v Charleroi před tradičním čtvrtečním banketem, která je k vidění na sociální síti Facebook fedcupového týmu.

Jako první si k "mikrofonu" pozvala svoji dlouholetou deblovou partnerku Barboru Záhlavovou-Strýcovou a zjistila, že příprava na večeři jí trvala hodinu. "V podpatcích tě vidím asi podruhé v životě. Jak se cítíš?" ptala se Benešová. "Moc je nenosím, ale líbí se mi to," řekla Záhlavová-Strýcová a moderátorka ocenila její výrazně nalíčené rty.



Osmadvacetiletá Benešová měla připravené otázky na papírku, protože je prý zapomětlivá. Dále díky tomu zjistila, že Záhlavová-Strýcová má ráda uvolněnou "funky" módu a největší faux pas zažila v juniorkách, když si oblékla kytičkovanou sukni. "Šílená tragédie," vzpomínala Záhlavová-Strýcová.

Benešová donutila kamarádku, aby se začervenala, když se ptala, co ji na první pohled zaujme na mužích. "Nejvíc zadek a rty," prozradila Záhlavová-Strýcová. "Se nestyď. Mně to říká pořád," otočila se Benešová do improvizované kamery.

Česká jednička a světová osmnáctka Petra Kvitová na sebe prozradila, že by si na sebe asi nikdy nevzala něco po babičce. Benešová zjistila, že Kvitová je milovnicí filmů a vždycky má počítač plný aktuálních věcí. A hlavně hltá seriál Ordinace v růžové zahradě.

Podívejte se na video, které natočily české tenistky

České tenistky v improvizované talk show Ivety Benešové
Video se připravuje ...

"Je tohle normální?" reagovala na to Záhlavová-Strýcová. "Dokáže na internetu na turnajích sledovat jeden díl i pět hodin, když se jí to seká," řekla Benešová.

Kvitová se naštve sama na sebe, když na kurtu něco zkazí. Dlouho přemýšlela, co ji rozladí mimo kurt. "Asi nic," podotkla Benešová. Zjistila také, že smíšenou čtyřhru by Kvitová ráda hrála s Rogerem Federerem. "Holka má vkus," komentovala to Benešová.

Pravidlem Lucie Hradecké na kurtu je, že drží raketu otočenou vždy na jednu stranu. "Oranžovou vždy nahoru, nikdy ne modrou," reagovala pražská hráčka na doplňující dotaz Kvitové. Benešová z ní vytáhla, že je určitě závislá na čokoládě, s přítelem si koupili psa a jednu vlastnost na sobě Hradecká nemá ráda: "Tvrdohlavost."

České tenistky v improvizované talk show Ivety Benešové
České tenistky v improvizované talk show Ivety Benešové

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud