3. září 2015 • 14:00

Slavné neteři ruply nervy! Rozmlátila raketu, podavač jen zíral

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěla si zahrát ve 3. kole US Open se Serenou Williamsovou, ale nedokázala postoupit. Svou frustraci v utkání s Bethanií Mattek-Sandsovou si Coco Vandewegheová vybila na raketě. Poté, co v prvním setu prohrávala 0:5, ji rozmlátila vzteky o zem. Od rozběsněné tenistky radši uskočil i podavač míčku.



2:6. 1:6. Americká tenistka Coco Vandewegheová se do třetího kola US Open nepodívá. Neteř bývalého vlastníka New York Knick prohrála se svou krajankou Bethanií Mattek-Sandsovou, se kterou padla 0:2 a do vytouženého duelu s tenisovou jedničkou Serenou Williamsovou nepostoupila.

"Prohrávala jsem už 0:5, byla jsem nervózní a frustrovaná, nechtěla jsem se s tím tak párat," vysvětlila třiadvacetiletá tenistka. "Rozhodně jsem to nedělala pro něčí zábavu," vysvětlila.

Vandewegheová přiznala, že už se viděla v duelu se Serenou Williamsovou. "Ano, myslela jsem si, že si s ní zahraji, je to škoda," mrzelo ji. "Je to důvod, proč jsem byla tolik zklamaná. Mým cílem na turnaji bylo zahrát si i ve druhém týdnu."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud