30. srpna 2016 • 14:54

Milion za 33 minut? Wawrinkovu přítelkyni naštvala skreč na US Open

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na centrkurtu Arthura Ashe nevyhrála jediný game, vydržela na něm běhat proti lidské zdi jménem Angelique Kerberová jen 33 minut, než dobrovolně zatáhla oponu za zápasem při skóre 0:6, 0:1. Potetované Slovince Poloně Hercogové bylo ve velkém vedru na US Open mdlo a motala se jí hlava. Alespoň tak vysvětlila rychlou skreč, po které jí stejně na konto připluje 43 000 dolarů, tedy milion korun.



Tohle zdůvodnění se ale dost zajídalo Doně Vekičové, chorvatské přítelkyni Stana Wawrinky, jež prohrála v posledním kole kvalifikace a čeká coby první „lucky loser“ na pořadníku, zda se některá z kolegyň na poslední chvíli neodhlásí.

Když Vekičová viděla počínání Hercogové, i jí se asi zatmělo před očima. I Proto okomentovala tweet oficiálního účtu WTA oznamující skreč Slovinky po svém. Čtyři vztyčené palce a ironické slůvko classy. Nebylo těžké hádat, kdo podle Vekičové nemá úroveň.

Dona Vekičová vyjádřila svůj názor na sociálních sítích jasněFoto twitter.com

„Její tweet jsem neviděla a ani nevím, jak bych měla reagovat, protože ona vůbec netuší, o čem píše. Nevím, na základě čeho mě může obviňovat. Není mojí chybou, že prohrála poslední kolo kvalifikace,“ zlobila se pětadvacetiletá Hercogová s tím, že poslední dny se necítila dobře.

„Když jsem si nadhodila míč, motala se mi hlava. Při delších výměnách jsem se necítila vůbec dobře. Rozhodně jsem před zápasem netušila, že budu dostávat křeče a bude mi až takhle zle.“

Vinit kolegyni z toho, že si šla vyzvednout peníze za prvního kolo, aniž by byla v plné síle, je těžký kalibr. Za svou pověst si však může Hercogové také sama. Vždyť předloni při Australian Open odehrála z prvního kola proti Alize Cornetové jen sedm míčů, než vzdala pro zranění ramene.



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud