7. července 2018 • 17:30

Neymare a spol., dívejte se! Strýcová vlétla do židlí a získala si obdiv

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pánové na mistrovství světa ve válení sudů, pardon světovém šampionátu ve fotbale, by se mohli učit od drobné dívky z Česka, jež v tuhle dobu také kmitá po zelené trávě. Barbora Strýcová ve Wimbledonu sklidila ovace za svůj srdnatý boj, při kterém se střemhlav vrhla za míčkem, až narazila do zelených židlí, na nichž tenistky odpočívají při výměně stran. Okamžitě vstala a bez hnutí brvou se šla nachystat k další výměně.



Publikum na dvorci číslo 2, kde sváděla souboj s urostlou Němkou Julií Görgesovou, její chování ocenilo hlasitým potleskem. Divá Bára jim za to rovněž zatleskala nad hlavou.

„Lidi si asi mysleli, že jsem si něco udělala. Zatleskali mi, tak jsem jim to oplatila,“ usmála se s tím, že pád vypadal hůř, než jaký ve skutečnosti byl. „Nebolel, já asi umím padat,“ usmála se a pobavila ji poznámka, že by mohla jít příkladem brazilskému herci v kopačkách Neymarovi . „Nemyslím si, že jenom Neymar. Spoustu fotbalistů by se měla koukat,“ rýpla si.

Strýcová je známá svým temperamentem a komunikativností, což prokázala i při jiném okamžiku utkání s Görgesovou. Ta ji zahrnula salvou 50 vítězných úderů a to ještě mnohé další Češka s ohromnou obětavostí vyškrábla.

Při jednom běhu za tenisákem už nestačila zabrzdit a musela vyskočit na mantinel kurtu skoro mezi diváky, aby i něco neudělala. Přísedící starší dámě pak podala ruku a omluvila se. I proto ji diváci povzbuzovali víc než sokyni a vytleskávali ji při odchodu z kurtu, ač Görgesové podlehla 8:10 ve třetí rozhodující sadě.

„Moc jsem je během zápasu nevnímala, byla jsem ve svém světě. Ale kurt byl hrozně příjemný a bylo skoro plno. Lidi viděli dobrý zápas a boj.“

A také moment, kdy drobná bojovnice z Česka dala na frak mnohým fotbalovým vykukům.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud