29. března 2011 • 17:30

VIDEO: Zadeček - taneček. Sexy oslava vítězství

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Popularity své slavné předchůdkyně a krajanky Steffi Gráfové pravděpodobně nikdy nedosáhne. A dost možná se jí ani nepřiblíží. Přesto určitě stojí za to se na výkony třiadvacetileté Němky Andrey Petkovičové podívat blíže. A nejen kvůli jejím úspěchům. Způsob, jakým slaví vítězná utkání, totiž určitě stojí za to.



Milovnice rockové hudby a současná třiadvacátá hráčka světa se ve čtvrtém kole turnaje v Miami postarala o pořádný rozruch, když poslala ze hry nasazenou jedničku Dánku Caroline Wozniackou.

„Odehrála jsem skvělý zápas, přesně jsem se držela taktiky od kouče a vyplatilo se mi to,“ řekla po utkání šťastná Němka.

Vítězka jednoho turnaje na okruhu WTA tak mohla nadšeným divákům předvést znovu svůj oslavný tanec známý pod názvem „Petko Dance“.

Andrea Petkovičová slaví svá vítězství sexy tanečkem
Video se připravuje ...

„Takhle vždycky slavím a vím, že fanouškům se to líbí a rádi se na to dívají. Stejně jako na mojí hru. Chci hlavně pobavit,“ vysvětluje své netradiční oslavy Petkovičová.

A nebojí se reakce soupeřek? „Nehodlám nikoho shazovat, vždy se soupeřky zeptám, zda jí to nevadí. A nikdy tahle neslavím při Fed Cupu a už vůbec ne, když se soupeřka zraní,“ upřesňuje třiadvacátá hráčka světa.

Andrea Petkovičová a její oslavný taneček
Andrea Petkovičová a její oslavný taneček

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud