9. června 2011 • 10:15

Ráj světové jedničky. Dva byty za 150 milionů!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle pořadí na světovém žebříčku neběhá po planetě Zemi lepší tenistka než dánská blondýnka Caroline Wozniacká. A tak není divu, že si hráčka s polskými kořeny může dopřát pořádný luxus. Nákup dvou exkluzivních bytů v celkové hodnotě téměř 150 milionů korun o tom mluví jasně.



Rodačka z dánského Odense se stále snaží přesvědčit tenisový svět, že jí místo světové jedničky patří právem. Nutno říct, že se jí to zrovna moc nedaří.

Na svém kontě má sice úctyhodných šestnáct turnajových titulů, na ten nejcennější z grandslamového klání však zatím stále čeká.

Pomoci by jí k němu mohl i opravdu grandiózní nákup luxusních bytů v prestižní části New Yorku, za které teprve jednadvacetiletá slečna zaplatila částku kolem 9 milionů dolarů (asi 150 milionů korun)! Za své současné bydliště udává dánská superstar Monte Carlo.


Podle údajů společnosti, která prodej zprostředkovala, jsou však hlavní dokumenty podepsané matkou světové jedničky Anny, mimochodem bývalé členky polské volejbalové reprezentace.

Prodej se měl dle dostupných zpráv uskutečnit na konci května. Veškeré bližší informace však zástupci společnosti ani rodina Wozniackých neposkytly.

Dánská krasavice však za své peníze získá maximální luxus. Patnáctimetrový bazén, sauna, masážní místnost, tělocvična, pokoj pro cvičení jógy, posilovna. To jsou jen některé z vymožeností, které bude moci vládkyně světového tenisu využívat.

A samozřejmě i výhled je více než dokonalý. Okna ústící do parku plného zeleně budou dokonalým relaxem před další snahou o dobytí grandslamového trůnu.

Caroline Wozniacká, Maria Šarapovová, Ana Ivanovičová... Jen tři z množství světových tenisových jedniček, které uchvacují (nebo uchvacovaly) nejen svým tenisem, ale i tělem. Která je NEJ?
Caroline Wozniacká, Maria Šarapovová, Ana Ivanovičová... Jen tři z množství světových tenisových jedniček, které uchvacují (nebo uchvacovaly) nejen svým tenisem, ale i tělem. Která je NEJ?


Vstoupit do diskuse
1

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud