9. června 2011 • 04:59

Vydražená nahá Grafová: Zabavila jsem mu mobil!

Autor: jj, mjk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před čtyřmi měsíci prodával pohled na fotku své nahé manželky, ta ho teď láskyplně líbala před zaplněnou O2 arenou. Bývalé tenisové jedničky Andre Agassi a Steffi Grafová, kteří budou v říjnu slavit už desetileté výročí svatby, bavili při úterní exhibici Advantage Tennis IV. pražské publikum.



Přitom v lednu to vypadalo, že Agassi dostane od své drahé pěkně vyhubováno. Na charitativní akci v Taiwanu tehdy nabídl za 4 000 dolarů (přes 75 tisíc korun) pohled na displej svého mobilu, kde měl vyfocenou svou manželku zcela bez šatů. Zájemce se našel a Američan tak touto srandičkou způsobil velký poprask.

Po pražské exhibici odpověděl Agassi na otázku, co chystá ženě jako dar k desetiletému výročí, s úsměvem: "Stejně už spolu nebydlíme, tak co bychom slavili."

Vyhodila ho tedy matka dvou dětí po asijském faux pas? "To ne, ale tehdy jsem mu zabavila mobil a postarala se o to, aby v něm měl jenom ty správné obrázky. A abych na nich byla ta správná dáma," komentovala Grafová.

Agassi v exhibiční čtyřhře po boku manželky Steffi Grafové
Agassi v exhibiční čtyřhře po boku manželky Steffi Grafové


Plešatému manželovi zřejmě opravdu odpustila velmi rychle, neboť několikrát během pobytu na kurtu mu dopřávala vášnivé polibky.

Radost jim tak mohla kazit jen porážka s párem Jiří Novák - Jana Novotná ve zkráceném utkání 5:6 po tiebreaku. "Snažili jsme se hrát co nejlíp, ale bylo znát, že už toho moc nenatrénujeme," omlouvala svůj výkon Grafová.

Ta tráví na kurtech ze všech čtyř účastníků závěrečného mixu určitě nejméně času. "Já už se věnuji spíše dětem. To Andre trénuje víc," dodala 41letá tenistka, která si i přesto stále drží skvostnou postavu.

Připomeňte si Agassiho vtípek:

André Agassi asi bude mít doma co vysvětlovat
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud