9. prosince 2011 • 12:30

VIDEO: Wozniacká imitovala Serenu. Vycpala si prsa

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Caroline Wozniacká se možná nakazila humorem od svého kamaráda a souseda z Monaca Novaka Djokoviče. I ženská světová jednička, jejíž trůn se povážlivě houpe pod tlakem Petry Kvitové, se dala na dráhu imitátorky. Podívejte se, jak rozpustile dováděla koncem listopadu při bratislavské exhibici s Dominikou Cibulkovou a napodobovala Serenu Williamsovou.



Bílým ručníkem si vycpala prsa, aby dohnala „hrudníkové manko“ proti Sereně, špulila zadek, poskakovala a předávděla se na kurtu. A při úderech hekala tak hlasitě, jak to má Američanka ve zvyku.

Podívejte se na výstup Wozniacké:

Wozniacká letos předvedla už pár neobvyklých vystoupení. Při Australian Open si vymyslela historku, že jí pokousalo mládě klokana a musela narychlo svolávat doplňující tiskovou konferenci, aby vše uvedla na pravou míru. Při Wimbledonu si zase sedla mezi novináře a pokládala otázky Novaku Djokovičovi.

Právě její srbský kamarád dřív proslul coby velký imitátor tenisových hvězd. V zákulisí se však proslýchá, že za své kousky mnoho sympatií u hráčů nezískal. Zvlášť u Rafaela Nadala, kterého si brával za terč svých vtípků často.

To Wozniacká je přátelská a v šatně všeobecně oblíbená hráčka. A nečekejte, že by se na ni Serena za bratislavské divadýlko zlobila. Dvacetiletá Dánka je jednou z mála tenistek, které mají se sestrami Williamsovými blízký vztah.

Když měla začátkem letošního roku Serena vážné zdravotní potíže, navštívila ji „sladká Caro“ dokonce v losangeleské nemocnici.

A pokud by Serena chtěla své kamarádce vrátit stejnou mincí, stačí jí k tomu jen dvě čísla: 13 a 0. Takové je jejich skóre, co se vyhraných grandslamových titulů týká.

Wozniacká na bratislavské exhibici předvedla i své fotbalové schopnosti
Wozniacká na bratislavské exhibici předvedla i své fotbalové schopnosti

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud