30. ledna 2012 • 09:33

Azarenková protančila noc v klubu a nakázala: Všichni na blond!

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Momentálně se cítím tak, že dokážu úplně všechno. Nemám limit,“ vychrlila ze sebe Victoria Azarenková po vítězném finále Australian Open, které ji vyneslo až na první místo světového žebříčku.
A hned ukázala, že s novou královnou bude kolem kurtů veselá zábava. Rozpustilá Běloruska začala tím, že všechny členy svého týmu nařídila obarvit na blond.



Dlouho do noci tancovala Victoria Azarenková (22) v jednom z melbournských klubů, kde si na oslavu svého prvního grandslamového titulu (v sobotu zdolala Marii Šarapovovou 6:3, 6:0) pouštěla svoje oblíbené zpěvačky - Rihannu a Beyoncé.

Slavila velké změny ve své kariéře: poprvé hrála grandslamové finále, hned v něm zvítězila a navrch se dnes ofi ciálně stane světovou jedničkou. Na tomto místě vystřídá po 67 týdnech Caroline Wozniackou.

„První místo je k titulu hodně dobrý bonus. A to rok teprve začal. Mám toho před sebou hodně, dneškem to rozhodně nekončí,“ prsila se nadšeně. Už tento týden poveze svoje Bělorusko k zápasu Fed Cupu do Ameriky, kde se postaví sestrám Williamsovým.

Malou změnou souběžně prošel celý její tým, od manažerky až po trenéra. Všem uložila nabarvit si vlasy na blond. „Vypadám jako přerostlé děcko,“ referovala agentka Meilen Tuová.

Běloruska Azarenková se raduje z postupu do finále.Foto EPA

Bezprostředně po finále Azarenková působila dojmem, jako by se ocitla v neznámém světě. „Co se děje? Co se děje?“ tázala se kolem sebe a zmateně se rozhlížela.

O den později už si ale svoji novou roli užívala, když pózovala v civilních šatech s pohárem. „Ve finále jsem byla supernervózní. Ale zároveň jsem bezpečně věděla, že nechci odejít jako poražená.

Že chci vyhrát stůj co stůj. Taková jsem já. Pokud něco dělám, dělám to se vší vervou. Každý den, když jdu trénovat, si říkám, Viko, musíš udělat něco navíc,“ líčila pak skupině reportérů. Těm v radostném rozpoložení zaplatila kávu.

Větší prezent si vysloužila její rodina doma v Bělorusku. Kousek za rodným Minskem koupila tenistka rodičům velký dům s rozlehlým pozemkem.

„Tvrdě pracovali, všechno mi podřídili. Tak jsem je chtěla odměnit,“ vysvětlovala hráčka. Tenisem si dosud vydělala přes 11 milionů dolarů, dva z toho jsou za titul v Melbourne.

Úsměv na tváří vítězky Azarenkové
Úsměv na tváří vítězky Azarenkové

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud