15. října 2012 • 12:05

Rozsekám tě! Djokovič zazdil volej, z rakety zůstaly třísky

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Čekal se boj té nejvyšší světové kvality. A tím také byl. Finálový duel turnaje v Šangaji mezi Andy Murraym a Novakem Djokovičem diváky rozhodně nezklamal. Dramatický souboj rozhodl ve svůj prospěch až srbský tenista, který zvítězil ve třetí rozhodující sadě 6:3. Fanoušci však byli svědky i něčeho jiného než jen prvotřídních úderů z obou stran.



Běží dramatický závěr prvního setu, stav je 5:5 a na podání rodák z Bělehradu. Nemá lehkou situaci, musí odvracet brejkbol Murrayho. Výměnu rozehraje dobře, soupeře zatlačí do defenzivy a hodlá ho dorazit přesným volejem.

Ten však k překvapení všech a především samotného Novaka letí daleko do autu. Zkažení relativně nahraného úderu při klíčovém okamžiku nemůže nechat světovou dvojku v klidu.

Djokovičova raketa už dohrálaFoto ČTK/AP

 
Tři vzteklé údery o kurt následované čtvrtým, kdyby to snad nešťastná raketa přežila, a její let na lavičku. Takého výstupu byli diváci v Šanghaji svědky. Pětinásobný grandslamový vítěz sadu také ztratil, přesto dokázal utkání vyhrát.

O tom rozhodlo především drama druhé sady, ve kterém srbský tenista vyhrál v nervydrásajícím tiebreaku 13:11, třetí sadu pak ovládl poměrem 6:3.

VIDEO: Djokovič si vybil vztek na raketě

Raketa Djokoviče první set nepřežila
Raketa Djokoviče první set nepřežila

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud