10. listopadu 2014 • 11:55

Hvězdné selfie u Temže! Berdych tmelil partu, vyzve Wawrinku

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 15:00 | Projížďka setmělým nábřežím řeky Temže, pár tradičních selfies, ale teď už skutečný boj. Tomáš Berdych po dni volna vstoupí do Turnaje mistrů dnešním utkáním se Stanem Wawrinkou a na pátý pokus zkusí úvodní zápas ve skupině vyhrát. A vylepšit negativní bilanci se švýcarským bombarďákem.



Berdych umísťováním fotografií na sociálně sítě proslul, při sobotním setkání osmičky žebříčkově nejlepších tenistů světa v londýnské O2 Areně neváhal a celou partičku zdokumentoval.

 

Podobně povedená jako Berdychova selfie s vysmátými Raonicem, Djokovičem, Čiličem, Nišikorim, Federerem, Murraym a Wawrinkou byla i fotka stejné situace objektivem jiného fotografa.

Stejný den večer si tenisté ukrátili čas i projížďkou nočním Londýnem a procházkou po nábřeží řeky Temže.

Velmi úsměvné pak bylo srovnání s účastnicemi ženského Turnaje mistryň, které začalo kolovat po sociálních sítích.

Nejlepší světové tenistky a tenisté před zahájením Turnaje mistrů. Kde je největší rozdíl? Nejlepší světové tenistky a tenisté před zahájením Turnaje mistrů. Kde je největší rozdíl?Foto Facebook

Turnaj mistrů rozehrála už včera světová dvojka Federer výhrou nad kanadským debutantem Raonicem 6:1 7:6, i Andy Murray, který rozesmutnil londýnské publikum mátožným výkonem s Nišikorim.

Berdych bude na tahu v pondělí od 15:00, s Wawrinkou má negativní bilanci 5:9. Naposledy ho porazil loni v únoru v Davisově poháru, od té době čtyřikrát prohrál. "Bylo by hezké mu ty porážky teď vrátit," zadoufal aktuálně sedmý hráč světa.

Druhý zápas v Berdychově skupině obstarají první hráč světového žebříčku a obhájce titulu Novak Djokovič s Chorvatem Marinem Čiličem.

"Novakova účast v naší skupině znamená, že jedno místo v semifinále je prakticky obsazené a hrajeme o to další," pousmál se Berdych, kterého Djokovič vypráskal ve finále v Pekingu 6:0 6:2. "Soustředím se jen na svůj první zápas a zkusím postup vybojovat," vytyčila cíle česká jednička.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud