3. června 2015 • 09:20

Soupeřka Šafářové randí se Schweinsteigerem, ten jí fandí v Pařízi

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lucie Šafářová hraje v Paříži v životní formě, ale také její semifinálová soupeřka jede na vlně. Srbka Ana Ivanovičová se raduje nejenom z vítězných zápasů, ale naplno prožívá také vztah s německým fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem, který ji na grandslamovém turnaji doprovází.



Žádné tajnosti. Bastian Schweinsteiger, hvězda Bayernu Mnichov, na Roland Garros pozoruje zápasy své milé Any Ivanovičové z její hráčské lóže, nervuje se při dramatických zápletkách a po výhrách se bláznivě raduje. Tak jako naposledy po čtvrtfinálové výhře Ivanovičové nad Ukrajinkou Svitolinovou.

Německý světový šampion z loňského roku je zřejmě na odchodu z mnichovského Bayernu a je vysoko na seznamu posil Manchesteru United. Teď se ale budoucností nestresuje a v Paříži podporuje svou krásnou černovlasou přítelkyni.

Pár se v Paříži vůbec neskrývá. Schweinsteiger je na dovolené a Ivanovičová má mezi zápasy dost času na dlouhé procházky po městě lásky. Spolu byli viděni na romantické večeři nebo na brunchi, kam si zašli do luxusní restaurace Le First, kde nabídka začíná na 69 euro a místo si zájemci musí rezervovat pět dní dopředu.

„Další krásný večer v Paříži. Letos se tady mám tak nádherně!“ napsala Ivanovičová na Instagram před svým čtvrtfinálovým zápasem.

Ve čtvrtek však v semifinále čeká rozjetá Lucie Šafářová, která by Ivanovičové pařížské radovánky ráda zatrhla.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud