3. května 2017 • 20:04

Naštvaná Wozniacká se zlobila: Při mečbolu mě vyrušil divák!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kuriozní situace přispěla k porážce Dánky Caroline Wozniacké v druhém kole tenisového J&T Banka Prague Open ve Stromovce. Bývalá světová jednička byla proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové jeden míček od vítězství. Při mečbolu ji ale zmátl výkřik fanouška, který blízko ní na tribuně zahlásil aut. Výměnu prohrála a nakonec třísetové drama ztratila v tie-breaku.



„Vracela jsem se, viděla jsem, jak míček dopadl na zem. Slyšela jsem, jak za mnou někdo křiknul. Zpomalila jsem krok, samozřejmě mě to vyrušilo,“ stěžovala si Wozniacká po zápase. „Lidi nemůžou být úplně zticha, ale je něco jiného, když někdo zakřičí tak blízko čárového rozhodčího. Míček líznul lajnu tak o půl centimetru, nemohla jsem nic dělat. Myslím, že při mečbolu se mi to stalo poprvé…“

Wozniacká se hned po kritickém momentu gestem obrátila na rozhodčího na umpiru, který však uznal bod pro Ostapenkovou. A zachoval se zřejmě správně. „Pokud některý divák zakřičí aut, pro hráče to není důvod, aby přestal ve hře a dožadoval se opakování výměny,“ vysvětlil Jan Smíšek, šéf rozhodčích na pražském turnaji.

Wozniacká tak s Ostapenkovou prohrála i třetí zápas kariéry. Naposledy s ní ztratila dubnové utkání v Charlestonu. „Poslední dva zápasy hrála velmi dobře. Našla proti mě extra motivaci,“ prohlásila Wozniacká.

Wozniacká se i přes prohru příští týden vrátí do světové desítky, z níž vypadla kvůli loňským zdravotním potížím. A tvrdí, že na Prahu nebude vzpomínat ve zlém.

„Fanoušci byli skvělí, atmosféra byla skvělá. Moc jsem si užila tu hrát. Praha je nádherné město, báječně se o nás starali, ráda se vrátím,“ slíbila Wozniacká.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud