27. června 2018 • 12:33

Kvitová v Eastbourne odstoupila kvůli zranění stehenního svalu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistka Petra Kvitová odstoupila kvůli potížím se stehenním svalem z turnaje na trávě v Eastbourne. V generálce na Wimbledon proto ve středu nenastoupí k utkání třetího kola proti Polce Agnieszce Radwaňské. Pořadatelé turnaje to oznámili na sociálních sítích.



„Omlouvám se fanouškům v Eastbourne, kteří mě neuvidí hrát, ale doufám, že se za rok vrátím,“ citoval Kvitovou twitterový účet British Tennis.

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu vyhrála minulý týden turnaj na trávě v Birminghamu a získala už pátý titul v sezoně. V Eastbourne zvládla v úterý utkání druhého kola proti kvalifikantce Ukrajince Kateryně Bondarenkové.

„Je mi líto, že jsem se musela odhlásit, ale cítím hamstring, který jsem měla zatejpovaný v utkání,“ doplnila Kvitová v textové zprávě pro média. V souboji s Bondarenkovou hrála s tejpem na pravém stehnu. „Cítila jsem to už ve finále v Birminghamu a dnes ráno po probuzení to bylo horší,“ uvedla.

S pěti tituly a 38 vyhranými zápasy je Kvitová nejlepší tenistkou sezony. Do londýnského All England Clubu tak pojede jako jedna z favoritek.

Petra Kvitová a její vítězné selfie s trenéry v Birminghamu
Petra Kvitová a její vítězné selfie s trenéry v Birminghamu

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud