3. srpna 2018 • 16:24

Murray v slzách, vyhrál až ve tři ráno. Brutální, posteskla si jeho matka

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snaží se o návrat na tenisové výsluní. Pro Andyho Murrayho je dosti bolestivý, jeho poslední zápas je toho důkazem. Bývalá světová jednička dokráčela po třísetové bitvě do čtvrtfinále turnaje ve Washingtonu. Rumuna Mariuse Copila porazil 7:6, 3:6 a 7:6 a vítězný míček zakončil až ve tři ráno místního času.



Když Murray přišel po konci zápasu zpátky na svoje místo, přikryl si ručníkem obličej a samým vyčerpáním začal plakat. Hráč, kterému po dlouhé zdravotní pauze patří až 832. místo ve světovém žebříčku, pak svoje emoce obrátil v kritice vůči pořadatelům, kterým vytýkal způsob, jakým sestavují program zápasů.

„Není dobré končit zápasy ve tři ráno. Není to dobré pro hráče, není to dobré pro nikoho včetně televize,“ řekl britský tenista. „Chápu, že je kvůli počasí občas těžké plánovat zápasy, ale tohle nemá opravdu smysl,“ podotkl Murray k nabitému itineráři, podle kterého ho čekal další zápas hned v ten samý den.

Podobně to viděla také jeho matka Judy Murrayová, tenisová trenérka a bývalá kapitánka britského fedcupového týmu. „Brutální,“ komentovala záběr svého plačícího syna na Twitteru. Její potomek by určitě souhlasil. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud