7. května 2020 • 13:30

Tenistka Muchová válí i na bruslích. Vyzvala Jágra! Co na to legenda?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karolína Muchová, která je nyní 26. nejlepší hráčkou světa, nemá talent pouze na tenis, ale jak ukázala na svém instagramovém profilu, parádně váli i na bruslích. Ve videu dokonce vyzvala hokejovou legendu Jaromíra Jágra na led. Na reakci nemusela čekat dlouho. Kladenský matador výzvu přijal! 



„20. července, ať máš nabrousíno, jinak upadneš,“ napsal Jaromír Jágr k příspěvku, ve kterém se Karolína Muchová prohání na kolečkových bruslích. K výzvě na ledě mezi dvěma známými českými sportovci by tak přeci jen mělo dojít.  

Osmačtyřicetiletý hokejista vyznal o pětadvacet let mladší tenisce velký obdiv po skvělém výkonu na loňském Wimbledonu, kde se po vítězství nad  Karolínou Plíškovou probojovala až do čtvrtfinále.

Na svém Instagramu tehdy komentoval výkon se slovy: „To byl tenis! Velká škoda, že mohla postoupit jen jedna Karolína. Ne hokej, ne fotbal, ale český ženský tenis je nejlepší na světě."

Uvidíme, jak výzva dopadne a zda se Muchová s Jágrem opravdu střetnou v létě na ledě. Hrozí snad, že by Karolína olympijského vítěze z Nagana převálcovala? A co bude následovat po této výzvě? Není vyloučeno, že se boss kladenských Rytířů následně objeví na tenisovém kurtu s raketou v ruce.

Karolína Muchová, jak ji sportovní fanoušci neznají
Video se připravuje ...

  

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud