3. prosince 2009 • 11:45

Becker opět v Praze: V pokeru prohrál 140 tisíc!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisová legenda Boris Becker během posledních deseti dní navštívil už podruhé Prahu. Zdá se vám to divné? Má tu snad milenku? Jezdí na památky? Ani jedno, Becker je vášnivý hráč pokeru a přijel si to do Prahy rozdat s nejlepšími hráči světa.



To je život! Před deseti dny byl Becker pozván do Prahy na exhibici bývalých špičkových tenistů. Přijel odpoledne, zazpíval mu k narozeninám Karel Gott, druhý den během tenisové exhibice párkrát z hlediště zamával a svým soukromým tryskáčem zmizel zpět do Mnichova. Na kolik ho tento výlet vyšel? Na nic! Podle informací Blesku dostal zaplaceno 750 tisíc korun!

Uběhlo 10 dní a Becker je v Praze znova. Přijel si pro další rentu? Možná. V Čechách totiž začal největší pokerový turnaj ve střední Evropě. Mezi profíky nechyběl ani německý fenomén Becker.

Ryšavý Němec se po skončení kariéry začal věnovat pokeru a objíždí většinu pokerových turnajů. Díky tomu se opět podíval do Prahy, kde se v těchto dnech koná Europen Poker Tour. "Poker je mou velkou vášní. Začal jsem ho hrát ještě v době, kdy jsem působil jako profesionální tenista,“ řekl TV NOVA Boris Becker.

Boris Becker na pokeru v hotelu HiltonFoto Reprofoto TV Prima

Účast na turnaji je úctyhodná, téměř 600 pokerových profesionálů a každý do hry vložil více než 5 tisíc EUR(cca 140 tísíc Kč). Výhra je sladká!

Jenže Becker, který bojoval za tým herny PokerStars moc dlouho nevydržel. Už ve čtyři odpoledne, pro něj prvního hracího dne, v souboji vabank vypadl! Nepodařilo se mu tak zopakovat některé z jeho úspěchů z minulosti a z Prahy pojede s prázdnou!

Přesto ho tetnto neúspěch nemusí trápit! Jiného hráče by to možná finančně zruinovalo, ale Becker je Becker. Praha ho miluje a on miluje ji. Aby ne, když bude nejhůř, u nás dostane za pár hodin stovky tisíc korun.


Turnaj European Poker Tour se koná v pražském hotelu Hilton každý rok. Je to největší podnik v Evropě. Turnaj trvá týden a profesionální pokeři mají maximálně jeden den na to, aby viděli něco jiného než hotely, kasino a letiště. Rozhoduje inteligence, psychiská odolnost a štěstí. Vklad je 5250 EURO.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud