9. ledna 2017 • 16:59

Tipy pro sázkaře: Atletico zvládne i odvetu, United zvítězí v pohodě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hledáte inspiraci, co umístit na svůj tiket na zítřek? Nechte se inspirovat u nás. Zajímavou volbou by mohl být anglický ligový pohár nebo semifinále hokejové Ligy mistrů s účastí pražské Sparty.



ŠLÁGR DNE:
Manchester U.–Hull (FOTBAL, ANGLICKÝ LIGOVÝ POHÁR – 1. ZÁPAS) – 21.00
Sázka: handicap 0:1 – 1
Od vstupu Hullu do Premier League v sezoně 2008/09 s ním má Manchester United jednoznačnou vzájemnou bilanci. Z devíti odehraných duelů favorit osmkrát vyhrál (22:7) a jen jednou remizoval – v ligovém zápase v Hullu v předminulé sezoně (0:0). Také aktuální forma jasně ukazuje, kdo by měl být v tomto souboji pánem. Pohárovým skalpem Swansea (doma 2:0) ochutnal po deseti zápasech (0 – 4 – 6, 8:21) Hull, jak chutná vítězství. Jedna z remíz, která náleží do zmíněného desetizápasového výčtu, byla čtvrtfinálovým soubojem v ligovém poháru s Newcastlem. Z postupu se Hull radoval po penaltovém rozstřelu. Manchester o víkendu prodloužil svou šňůru osmi výher v řadě (18:3). Zasloužil se o to debakl 4:0, jenž uštědřil v FA Cupu Readingu. Celkem už „rudí ďáblové“ neprohráli čtrnáctkrát po sobě (11 – 3 – 0, 32:8). Do akovek „jistoty“ je hratelná i ostrá jednička.
Orientační kurz 1,50:1

Manchester U.–Hull (FOTBAL, ANGLICKÝ LIGOVÝ POHÁR – 1. ZÁPAS) – 21.00
Sázka: počet branek v utkání – 3 a více
Když to Manchester dotáhl až do semifinále a cestou přešel přes městského rivala City (doma 1:0), nechce se věřit, že by nezvládl souboj s posledním týmem Premier League a do odvety si nevypracoval postupový náskok. Nota bene, když se „rudí ďáblové“ v uplynulých týdnech rozstříleli. Z osm zápasů trvající vítězné série zaznamenali pět handicapových výher. Rozdílem minimálně dvou branek skončila také tři poslední vystoupení Hullu na Old Traffordu. První utkání Hullu na stadionu favorita (3:4) mělo jiný sázkařsky zajímavý atribut – vyšší počet branek. „Over“ s minimálně třemi brankami splnila i zbývající trojice vítězných domácích mačů Manchesteru s Hullem. Další z možných variant alternativní sázky na toto utkání je proto tip, že se Hull gólově neprosadí. To se při aktuální venkovní sérii šesti porážek „tygrů“ v řadě stalo, vyjma posledního duelu na West Bromwichi (1:3), ve všech zbývajících pěti zápasech.
Orientační kurz 1,57:1

TREFY:
Neapol–Spezia (FOTBAL, ITALSKÝ POHÁR) – 21.00
Sázka: padne branka v 1. – 15. minutě utkání – NE
Jen ve dvou z uplynulých čtrnácti utkání Neapole viděli diváci střelecky rychlý rozjezd jednoho z týmů. Většinou ale góly padaly kolem půlhodiny hry, případně až ve druhém poločase. Jedinými dvěma výjimkami byly domácí souboje SSC s Interem Milán (3:0), jenž v Neapoli prohrával v 5. minutě 0:2 a vítězná přestřelka 5:3 s FC Turín, při níž šla Neapol do vedení ve 13. minutě. V posledních jedenácti duelech druholigové Spezie padl první gól v úvodní patnáctiminutovce dvakrát. Čtyři duely z toho skončily 0:0.

Atl. Madrid–Las Palmas (FOTBAL, ŠPANĚLSKÝ POHÁR – ODVETNÝ ZÁPAS) – 21.15
Sázka: 1
„Atleti“ vyhráli v prvním utkání v Las Palmas 2:0, což znamená, že se v odvetě nemusí hnát za vítězstvím za každou cenu a i remíza nebo jednobranková porážka znamená postup. Ve skromném výčtu fotbalových zápasů dnešního dne se jednička nabízí. Určitě ji ale nedoporučujeme dávat na všechny vaše tikety. Nikdo zatím neví, jak favorit k utkání, v němž si může dovolit ztrátu, přistoupí. Opatrné úvahy potvrzují i kurzy, které se na jedničku pohybují kolem 1,30:1. V prosincovém ligovém zápase byly o desetinu níž.

Frölunda–Fribourg (HOKEJ, LIGA MISTRŮ – 1. ZÁPAS) – 19.00
Sázka: 1
Přemožitel Znojma a Vítkovic jede do Švédska v roli outsidera. Frölunda v sezoně kráčí od výhry k výhře. Ve své hale nasbírala v této sezoně impozantní čísla 19 – 2 – 0 – 2 a 81:28. Jediné dvě porážky si zapsala ve skupině Ligy mistrů s Wolfsburgem (2:3), jenž potřeboval tři body k postupu, zatímco Frölunda měla své jisté. Druhá prohra je z ligy s Linköpingem (2:3). Fribourg z minulých čtrnácti utkání 5x vyhrál a 9x prohrál (39:52). V jeho posledních šesti duelech (3 – 0 – 0 – 3) vstřelil vítěz vždy čtyři góly.

Växjö–Sparta (HOKEJ, LIGA MISTRŮ – 1. ZÁPAS) – 20.00
Sázka: 10, 1
Sparta bude mít ve své hale větší šance uspět, než v zápase ve Švédsku. Ač bychom prvnímu českému zástupci v semifinále Ligy mistrů přáli úspěch i v dnešním utkání, předzápasové prognózy hrají do karet domácím. Växjö aktuálně sedmkrát po sobě zvítězilo (5 – 2 – 0 – 0, 24:11). Zato Sparta se hledá. Od poslední remízy – ve čtvrtfinále Champions League v Bernu (1:1), odehrála deset utkání s lehce pozitivní bilancí šesti výher a čtyř porážek (skóre 31:17). Växjö doma nyní drží sérii čtyř výher (14:5).

DALŠÍ TIPY:
Katowice–Gdaňsk (hokej, polská liga) – 18.30 1
Rouen–Štrasburk (hokej, francouzská liga) – 20.00 1
Grenoble–Amiens (hokej, francouzská liga) – 20.15 1
Martigny–Curych Lions (hokej, 2. švýcarská liga) – 19.45 1
J. Isner–M. Jaziri (tenis, Auckland) – středa, 01.00 1
V. Velez Zuzulová (alpské lyžování – slalom, Flachau – ženy) – 17.45 umístění – 1. - 3.

CRAZY TIP:
Příbram–Táborsko (FOTBAL, TIPSPORT LIGA) – 11.00
Sázka: 02, 2
Oba soupeře čeká první ostrý zápas zimní přípravy. Náš tip zní: Kurzový outsider z druhé ligy. V médiích se v uplynulých dnech objevily informace o úsporném režimu, na který najíždí poslední celek 1. ligy z Příbrami, a tak změny v kádru i v realizačním týmu na sebe nenechaly dlouho čekat. Otázkou je, v jaké sestavě Středočeši do utkání vyběhnou. Už s novými nesehranými hráči nebo s těmi, kteří v kádru zůstali? Ačkoliv nevíme ani základní rozestavení Táborska, určitě tenhle duel stojí za to vyzkoušet směrem k překvapení. Pospěšte si ale, zápas na pražském Vyšehradě se hraje už od jedenácti hodin.

VÍTE, ŽE:
Po venkovní pohárové remíze 2:2 fotbalisté Atlétika Madrid porazili Las Palmas v následujících šesti soutěžních duelech bez obdrženého gólu (9:0).
V předminulé sezoně hokejisté Sparty ve skupině Ligy mistrů Växjö dvakrát porazili – nejprve venku 5:2, ve druhém utkání doma 5:4.
Pouze ve čtyřech z třiadvaceti domácích zápasů hokejová Frölunda doma inkasovala více, než jeden gól.
Hokejisté předposledního Rödovre porazili v Dánsku poslední Herlev 14x po sobě (13 – 1 – 0 – 0, 68:21), naposledy 7x v základní hrací době.

TIKET:
Opatrnější sázkaři mohou v případě Manchesteru zvolit ostrou jedničku, která ale celkový kurz logicky sníží.

Manchester U.–Hull handicap 0:1 – 1 kurz 1,50
Frölunda–Fribourg 1 kurz 1,42
celkový kurz 2,13
Vklad 1 000,- Kč
Možná výhra 2 130,- Kč

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud