17. listopadu 2011 • 12:30

Montrealský brankář Price vychytal nulu a přihrál na vítězný gól!

Autor: Martin Tvarůžek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - To byl opravdu povedený večer. Brankářská jednička Montrealu Canadians Carey Price v nočním utkání proti Carolině pochytal všech pětadvacet střel "Hurikánů" a připsal si první shutout v této sezoně. Jeho skvělý výkon byl ještě umocněn asistencí na první tedy vítězný gól Montrealu.



Po nejhorším startu Canadians v klubové historii, se tým pomalu zvedá a po další výhře, tentokrát na domácím ledě 4:0 nad Carolinou, začíná naplňovat očekávání expertů. Hostující Hurricanes dohrávali v osmé minutě první třetiny svojí přesilovou hru. S vniknutím do třetiny domácích se nijak nepárali a ihned po přejetí červené čáry nastřelili kotouč do obranného pásma Montrealu.

Puk se odrazil přesně opačně než měl, přímo k vyjetému brankáři domácích Careymu Priceovi. Jelikož ho domácí napadali, pokusil se puk sám o mantinel vyhodit.

Povedlo se mu to o plexisklo, ale to zdaleka nebylo vše. Černý gumový nesmysl přistál přesně na hokejce Tomáše Plekance.

Zda to byl či nebyl úmysl ví pouze Price, ale s jeho přesným pasem si český útočník již věděl rady.

Rychlý kontr byl úspěšně zakončen. Plekanec přečíslení dva na jednoho vyřešil ukázkovou příčnou přihrávkou na parťáka z útoku Cammalleriho a ten prostřelil Warda.

Výsledkem byla vítězná branka Montrealu, na které měl lví podíl právě domácí brankář. Vychytat nulu a připsat si ještě přihrávku u vítězného gólu, to se opravdu nestává každý den..

VIDEO: Price vychytal nul a přihrál na vítězný gól svého týmu

Naštvaný gólman Montrealu Price reaguje po prohraných nájezdech s Buffalem.
Naštvaný gólman Montrealu Price reaguje po prohraných nájezdech s Buffalem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud