7. prosince 2009 • 15:24

VIDEO: Buffona uráželi, tak se porval

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mnohdy dokáže zachovat klidnou hlavu, ale když ho urazíte, tak nezná bratra. Brankář Juventusu Gianluigi Buffon se zapojil do strkanice v ligovém utkání proti Interu Milán. Vyjel po Thiagu Mottovi, jenž mu „něco“ ošklivého řekl.



Že utkání mezi Juventusem a Interem bude vyhrocené, bylo nad slunce jasné již před samotným výkopem.

Hodinu před úvodním hvizdem se turínští tifosi opět hanlivě opřeli do útočníka soupeře Maria Balotelliho. „Když budeme skákat, Balotelli zemře,“ zpívali.

Příznivci Juventusu nemají forvarda, o něhož se mimo jiné zajímá Chelsea, příliš rádi. Rasisticky ho urážejí – a to i v zápasech proti jiným týmům. Před dvěma týdny za to Juventus dostal pokutu 20 tisíc eur.

449991:gallery:true:true

„Lidé dělají chybu, když ho uráží. A mě to velice mrzí, protože vím, jaký je Mario skvělý člověk a kamarád,“ řekl Claudio Marchisio, hráč Juventusu.

Balotelli se již smířil s faktem, že urážky neustanou. I kvůli tomu, že v závěru utkání přispěl k vyloučení záložníka Mela tím, že po lehkém ohnání upadl okamžitě na zem. Zároveň vyvolal potyčku, do níž se zapojili téměř všichni hráči na trávníku.

V strkanici úřadoval zejména brankář Juventusu a přítel české topmodelky Aleny Šeredové Gianluigi Buffon, který si nenechal líbit urážky Thiaga Motty.

Kdo ví, jak by celá situace skončila, kdyby divoké psi neoddělili spoluhráči. „Takové věci se stávají. Občas se každý během zápasu rozčílí, a pak to končí takhle,“ litoval celé události Buffon.

Motta musel říct italskému gólmanovi něco velice hanlivého. Buffon se totiž původně vůbec nechtěl prát, ale pouze si pár věcí jako kapitán vyříkat.

Během hádky po úderu do hlavy upadl také Buffonův spoluhráč Sissoko. Tomu ale rozhodčí nevěnoval pozornost.

„Nehrálo se několik minut. Bylo to celé hodně šílené,“ nechápal vzniklou situaci záložník Interu Esteban Cambiasso.

Za narušením morálky hráčů stojí více faktorů. Třeba i vykázání trenéra Interu Josého Mourinha na tribunu.

Ten musel lavičku opustit kvůli ironickému zatleskání na adresu sudího poté, co odpískal přísný trestný kop, z něhož Juventus vsítil první branku.

Hosté protestovali také po zákroku Cacerese na Milita v šestnáctce Juventusu, ale ani tentokrát hlavní arbitr Interu nepomohl a pokutový kop neodpískal. Milánský celek nakonec prohrál 1:2.

Ztrátu bodů nesl nejhůře trenér José Mourinho, který po utkání se svými svěřenci neprohodil ani slůvko.

Co řekl Thiago Motta, že se tak Buffon rozčílil? To asi už nikdo nezjistí.
Co řekl Thiago Motta, že se tak Buffon rozčílil? To asi už nikdo nezjistí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud