Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

OKTAGON PROJEKT Y - 13. díl: Velký návrat!

Autor: pet

První souboj je sice už tři týdny minulostí, přesto se stále vypořádávají s  následky. Účastnice reality show ze světa smíšených bojových umění PROJEKT Y, který pořádá organizace OKTAGON MMA, navíc zažily pořádný šok!

Po úspěšné premiéře v kleci postoupila Eva Borodáčová (30) díky vítězství nad Kateřinou Klinderovou (27) do finále, v němž měla bojovat s  Ivy Haškovou (19). Ta na první zápas po odstoupení Petry Batthyanyové (25) stále čeká.

V  nejnovějším, třináctém díle  se však zbylá dvojice dozví nečekanou zprávu, která otřese pokračováním celého projektu. Reality show totiž zažije velmi nečekaný návrat Kateřiny Klinderové, jež bude mít po prohře s Evou Borodáčovou v semifinále Projekt Y šanci na opravu. A to v zápase s novickou Ivy Haškovou.

Dvě české zástupkyně si to mezi sebou rozdají už 14. září v rámci show OTAGON 14 na zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě. Lepší z dvojice bojovnic amatérek vyzve v souboji právě Borodáčovou. Datum titulového zápasu organizátoři oznámí později.

Kateřina Klinderová Evu Borodáčovou zasypala tvrdými ranami, výhru ale slavila soupeřka
Kateřina Klinderová Evu Borodáčovou zasypala tvrdými ranami, výhru ale slavila soupeřka