Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

OKTAGON PROJEKT Y - 14. díl. Drsný vzkaz »Kundosaki«: Chcípneš ty, nebo já!

Autor: red

Mezi holkami to jiskří a v oktagonu se Kateřina Klinderová (27) a Ivy Hašková (19) budou bít hlava nehlava! Účastnice reality show ze světa smíšených bojových umění PROJEKT Y, který pořádá organizace OKTAGON MMA, si posílají drsné vzkazy i přes sociální sítě

„Tu holku absolutně neřeším, připravím se na ni jako na kohokoliv jiného. Nejlépe, jak umím! Jen jedno vím jistě, buď tam chcípne ona, nebo já!“ vykřikla Klinderová přezdívaná Kundosaki.

Ta v semifinále podlehla Evě Borodáčové na body. Hašková se měla utkat s  Petrou Batthyanyovou, která však odstoupila, a tak se o druhé finalistce rozhodne právě mezi Kateřinou a Ivy.

„Budu pro tebe mnohem větší soupeřka než Eva,“ varuje Ivy Hašková.

Semifinále mezi Klinderovou a Haškovou, které se uskuteční 14. září na galavečeru OKTAGON 14 na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě (lístky stojí 489 – 12 866 Kč a jsou v prodeji na www.ticketportal.sk).

 

A takhle to Kateřině Klinderové sluší bez oblíbené paruky
A takhle to Kateřině Klinderové sluší bez oblíbené paruky

Nejbližším zápasem je semifinále mezi Klinderovou a Haškovou, které se uskuteční 14. září na galavečeru OKTAGON 14 na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě (lístky stojí 489 – 12 866 Kč a jsou v prodeji na www.ticketportal.sk).