Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manželka zesnulého Šurala: S kočárkem spěchala do nemocnice! Svůj poslední gól věnoval dceři

Autor: rau

Tak jako skoro každou neděli čekala doma na svého Josífka, když se dozvěděla tu děsivou novinu: „Tvůj manžel, byl po nehodě převezen do nemocnice!“ Denisa Šuralová popadla děti a spěchala do špitálu, aby svému nejbližšímu dodala psychickou sílu. Jenže…

V nemocnici na ni nečekaly dobré zprávy. Její muž i přes rychlou operaci podlehl těžkým zraněním hlavy. Dcerky Vanesa Alex (5) s ani ne tříměsíční Melissou Denisou během vteřiny přišly o milovaného tatínka! „Manželka se snaží překonat šok. Samozřejmě je obtížné takovou věc přijmout,“ prozradil ředitel nemocnice v Alanyi Hasan Peksel.

Právě Josefovy holky mu v životě byly hnacím motorem. Mohl se pro ně rozkrájet! S půvabnou manželkou Denisou se oženil před čtyřmi lety, tehdy ještě válel v Evropské lize za Liberec.

Manželka Josefa Šurala Denisa (vlevo) spěchala i s kočárkem za manželem do nemocnice. Tam na ni nečekaly dobré zprávy.
Manželka Josefa Šurala Denisa (vlevo) spěchala i s kočárkem za manželem do nemocnice. Tam na ni nečekaly dobré zprávy.

Pak už šla jeho kariéra strmě vzhůru. Nejprve přestup do Sparty, kde se stal kapitánem. Stálé místo měl v reprezentaci, takže nebylo divu, že letos v lednu následoval přestup za pohádkovými penězi do Turecka.

V dresu nadupaného Alanyasporu však stihl vstřelit pouze jedinou branku. Do sítě Kasimpasu se trefil šestnáct dní po narození své malé princezničky, které svůj poslední gól v životě daroval…  

Josef Šural (†28)? Přímý člověk i sparťanský lídr, vzpomínají redaktoři Sportu
Video se připravuje ...

Šural ve Spartě nestačil na Tetteha. Proč si vybral Turecko?
Video se připravuje ...