Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pistorius a Reeva: Láska, nebo šílenství?! Touhle zbraní ji zastřelil

Autor: lup

Jihoafrická republika a vlastně celý svět teď žije velmi prapodivným příběhem. Beznohý sprinter Oscar Pistorius, který si podmanil fanoušky svým bojem za právo startu na olympijských hrách i se svými protézami, měl ve středu zastřelit svoji přítelkyni. Nejdříve se mluvilo o tom, že za tragédií stála nešťastná náhoda, informace z vyšetřování ale stále více hovoří o tom, že šlo o vraždu. Z té byl také "Blade Runner", jak se Pistoriusovi přezdívá, obviněn. Záhadami byl už ovšem opředen celý jeho roční vztah s Reevou Steenkamp.

Beznohý běžec randil rok a půl se sympatickou Samanthou, jenže jejich partnerství se začalo ke konci loňského roku rozpadat za zvláštních okolností. Do všeho se totiž vložila sexy modelka Reeva.

„Začala mě sledovat na sociálních sítích, detailně hlídala, co s Oscarem děláme,“ popsala bývalka Pistoriuse Samantha.

„Pokračovalo to tím, že si nabrnkla jeho kamaráda, byl to dobrý plán. Všechno měla pod kontrolou,“ prohlásila ještě a obvinila ji ze stalkingu.

Smrt přítelkyně Oscara Pistoriuse Reeva Steenkampová všechny zaskočila
Smrt přítelkyně Oscara Pistoriuse Reeva Steenkampová všechny zaskočila

Každopádně v listopadu loňského roku na vyhlašování sportovce roku už Pistorius ukázal novou přítelkyni – Reevu. Zaslepený láskou pomalu nevnímal, co se kolem něj děle okolí.

Co na tom, že ji okolí označovalo za blázna. Měl však být prozíravější, vztah včera skončil stejně bizarně, jako začal.