Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šéfka rozhodčích Damková a její partner Berbr tančili na bále: Dáša v maximální turbulenci

Autor: Petr Němec

Hrajte, já ráda tancuju… Šéfka svazové komise rozhodčích Dagmar Damková (38) a její životní partner – všemocný muž tuzemského fotbalu Roman Barbr (58) to rozbalili na tanečním parketu.

Kam se hrabe Star Dance! Dáša a Roman protancovali na bále západočeského svazu troje střevíce. Nebyla to jen tak nějaká vesnická tancovačka, kde flašinetář do omrzení mele odrhovačku: „Uvázali kozu…“ a chlapi vylévají zvětralé pivo z oken. Tohle byla jinačí veselice.

Jede, jede mašinka

Slovenská stálice Peter Nagy, Těžkej Pokondr a hlavně tlouštíci z Maxim Turbulenc rozpálili parket doběla. Když se při jejich kolovrátkovém hitu „Jede, jede mašinka,“ chytili účastníci rozpustilého večera v pase a dupali jako o život, kulturák se otřásal v základech.

Dáša se stala hvězdou plesu. S ruměncem ve tváři byla ustavičně v kole. Tancechtiví ctitelé si na ní museli vystát frontu jako kdysi u zelináře. Včetně předsedy asociace Miroslava Pelty, kterému nezbylo než prošoupat kramfleky s manželkou a ochránkyní rodinného rozpočtu Simonou.

Hosté se skvěle bavili a došlo také na oblíbenou mašinku.
Hosté se skvěle bavili a došlo také na oblíbenou mašinku.

Ať bůh zůstává…

Prominentní sudí Královec to dobrovolně vzdal. Zařadil se mezi tleskače a pomohl vytvořit své nadřízené Dáše »křoví«. Ještě dnes ho snad pálí dlaně… Inu, uprostřed nekončících skandálů arbitrů bylo veselo. Na upravenou, ale v tento čas trefnou baladu Marty Kubišové: „Ať bůh zůstává s touto fotbalovou krajinou,“ nezbylo ve scénáři plzeňského »Ejchuchu« místo. Byl by to ploužák…