Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Skifař Synek po návratu k rodině: Opustit manželku byla chyba!

Autor: top

Jejich vztah ustál už druhou turbulenci! Skifař Ondřej Synek (30) přiznal, že se vrátil k manželce Pavle (29), s níž se na podzim rozešel. S dcerou Alicí (2) a synem Matyášem (8 měsíců) jsou zase šťastná rodinka!

„Všechno je, jak má být, divoký podzim jsme si vyříkali. Zjistili jsme, že bez sebe nemůžeme být,“ svěřil se Synek MF Dnes.

Manželství začali s Pavlou dávat znovu dohromady už v prosinci. Všechny překvapilo, když se na vyhlášení Sportovce roku objevili bok po boku.

„To už jsme byli usmíření. Přišli jsme tam jako manželé, naoko to nebylo,“ tvrdí nyní mistr světa a dvojnásobný stříbrný medailista z olympiády.


Jsme zase šťastní
Právě po návratu z Her v Londýně jeho manželství začalo krachovat. Synek se odstěhoval z domu ve Staré Boleslavli a bydlel v Praze u trenéra Dolečka.

„Byla to jedna z mých velkých chyb, měl jsem to řešit jinak. Teď jsem strašně rád, že znovu fungujeme jako rodina, máme dvě krásné děti a máme se rádi,“ září Synek spokojeností.

Ondřej Synek se chlubí svojí stříbrnou medailí z olympijského závoduFoto Michal Beránek (Sport)

Rozchod a návrat zažili s Pavlou během sedmiletého soužití už podruhé. Poprvé se rozešli po olympiádě 2008 v Pekingu.

„Ondra byl po nějakých akcích, já na něj žárlila... No, bylo to divný období. Pro nás oba,“ přiznala před časem Pavla v jednom rozhovoru.

Nezbývá než doufat, že další olympijské hry, které se konají za tři roky v brazilském Riu, už se obejdou bez manželské krize!

Ondřej Synek na vyhlášení Sportovce roku s manželkou Pavlou
Ondřej Synek na vyhlášení Sportovce roku s manželkou Pavlou