Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hamilton s Nicole na pláži v Malibu: Pochlubil se megatetováním!

Autor: Pavel Skořepa

Jako by si vzal příklad z fotbalisty Davida Beckhama a jeho potetovaného těla! Pilot formule 1Lewis Hamilton (28) předvedl na pláži v Malibu, kam odjel na dovolenou s přítelkyní Nicole Scherzinger (34), striptýz s překvapením. Přes celá záda má namalovaný kříž! 

Během tří týdnů, kdy se zastavil kolotoč nejrychlejších okruhových kol, si hvězda Mercedesu vyrazila na dovolenou do kalifornského Malibu. S krásnou partnerkou se Hamilton povaloval na pláži a společně si užívali sluníčka.

Jenže když Lewis sundal tričko, jako by se pláž obrátila vzhůru nohama. Záda mu totiž pokrývá výrazný kříž, což lidé ležící na písku nemohli přehlédnout.

Církevní kreslený ornament s nápisem „Still I Rise“ není jen tak ledajaký! Vztahuje se totiž k bojovnici za práva žen Maye Angelou, která je považována za jednu z mluvčích černošské komunity v USA. Vytetovaným znakem vyjádřil podporu také i Hamilton.

Myšlenky třetího muže letošní sezony (nasbíral 50 bodů a na vedoucího Vettela ztrácí 27 bodů) už však směřují do Španělska, kde se o víkendu pojede pátý díl šampionátu.