Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Fotbalista Ronaldo navštívil koncert žhavé Rihanny: Sex v zákulisí?!

Autor: lub

Bylo něco, nebo ne? Fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo (28) navštívil v zákulisí pěveckou divu Rihannu (25) a zadělal na pořádnou pikanterii.

Portugalský hezounek má hudbu rád. Minulý víkend navštívil vystoupení kapely One Direction, teď si střihl show barbadoské princezny. Kromě chytlavých písní se však taky vůbec neštítí žen. „Fantastický koncert,“ chlubil se pak na Twitteru a přidal fotografii, na níž v bílém tričku napíná svalnatýbiceps, zatímco Rihanna v průhledném černém negližé špulí smyslně rtíky.

Těm dvěma by to spolu slušelo! Ale Ronaldova modelka Irina Shayk taky není k zahození...Foto Twitter

A čokoládová kráska byla ještě sdílnější. „Dámy, trhněte si nohou. Cristiano si se mnou přišel zahopsat,“ svěřila se. Jak to myslela?

V zákulisí došlo i na tulení. Rihanna se k Ronaldovi měla!Foto Twitter

Pane jo, takže jen co se rozešla Chrisem Brownem, už loví jinde. Ani metrosexuál Ronaldo jistě zrovna nemyslel na svou »milovanou« přítelkyni Irinu Shayk, kterou prý podvádí na každém rohu (jeho úchylkou je zejména ženské pozadí).

V Lisabonu za pár týdnů koncertuje půvabná Alicia Keys, takže se připravme na to, že si Cristiano přijde opět »zahopsat«...

 

V zákulisí došlo i na tulení. Rihanna se k Ronaldovi měla!
V zákulisí došlo i na tulení. Rihanna se k Ronaldovi měla!