Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šťastné chvíle Kateřiny Emmons: Narodil se jí syn Martin Henry!

Autor: pan

Kateřina Emmons má další důvod k radosti. Olympijské vítězce z Pekingu se dnes narodil syn Martin Henry Emmons. První mužský přírůstek do střelecké rodiny měří 51 cm a váží 3,5 kila. A to nejdůležitější je, že je zdravý a má se čile k světu.

Do rodiny česko-amerického páru tak přibyl druhý potomek. Informaci přinesl server Sport.cz.

Na bratříčka se již těší malá Julie, která se narodila na jaře roku 2009. Po zdravotních peripetiích, které měl manžel české hrdinky Mathew, je to tak více než dobrá zpráva.

"Oba (rodiče) jsme moc šťastní a nemůžeme se dočkat, až ukážeme Martínka jeho sestřičce. Martínek se má k světu....," uvedla střelkyně na facebooku.

Mathew Emmons bojoval s rakovinou štítné žlázy a stejně jako plzeňská rodačka i on se věnuje velmi úspěšně střelbě. Slavný pár v současné době žije v Plzni, kde by podle vlastních slov mohl zůstat na trvalo.

"Máme tady skvělé podmínky na přípravu," říká česká střelkyně, která kromě zlaté medaile vybojovala na olympiádě i stříbrnou medaili.

Mathew i Kateřina se začínají pomalu připravovat i na blížící se letní olympijské hry v Riu, kde by opět rádi zaútočili na příčky nejvyšší. Teď si však vychutnávají mnohem důležitější chvíle svého života.

Kateřina Emmons věří, že v Plzni najde konečně klid
Kateřina Emmons věří,  že v Plzni najde konečně klid