Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jachtařka Neumannová umí žít! V Trentinu předvedla jízdu s kolouškem

Autor: top

Smažit se na pláži a cachtat se v moři? To rozhodně není dovolená podle gusta olympijské šampionky v běhu na lyžích. Kateřina Neumannová (40) se musí pořád nějak hýbat...

V italském Trentinu, jehož je patronkou, letos křížem krážem brázdila tamní jezero. Chvilku na kajaku, chvilku pod napnutými plachtami.

„Jsem jachtařka začátečnice, ale nejela jsem úplně poprvé,“ řekla Blesku Neumannová, která prý dává přednost spíše windsurfingu.

„Jachtaření je náročnější, musíte mít s sebou někoho zkušeného. Ale když fouká a jedete s někým, kdo to umí, tak je to nádhera,“ rozplývá se.

Byl dobrej

Na Lago di Garda ji vozil pohledný mladý italský reprezentant. „Říkal mi, že byl v nominaci na olympiádu, ale na poslední chvíli z ní vypadl. Každopádně byl velmi dobrej,“ popisuje Katka, která byla na dovolené s dcerou Luckou (10) a rodinou svého bratra.

Žádný nový muž prý po jejím boku není. Lépe řečeno žádný, jehož by považovala za nového partnera. „Nic, co by stálo za zmínku. V mém životě se v tomto ohledu neděje nic zásadního,“ tvrdí Katka.

Podle informací Blesku se ale v její společnosti pár mužů objevuje. Tak třeba časem uvidíme...

„Trentino je cyklistický ráj. Ale dcera to nějak ještě nechce pochopit, do kopců se jí moc nechce, zatím ji přemluvím jen na chvíli.“
„Trentino je cyklistický ráj. Ale dcera to nějak ještě nechce pochopit, do kopců se jí moc nechce, zatím ji přemluvím jen na chvíli.“