Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Golfista Woods poprvé slavil titul se synem Charliem: Táto, jsi nejlepší!

Autor: ps

Golfista Tiger Woods (37) slaví další titul, tentokrát je ale unikátní! Po posledním úderu si totiž vzal do náručí synka Charlieho, s nímž poprvé v kariéře oslavil vítězství přímo na greenu.

Sedm ran náskok, připravený šek na 1,5 milionu dolarů (asi 30 milionů korun) a radost z vítězství na turnaji Bridgestone Invitational. Pro Woodse žádná nostalgie, ale dojetí se přeci jen dostavilo. Přišlo to na greenu, kde na něho čekal syn Charlie!

Tigerův prcek byl oblečený do červeného trička stejně jako táta a jeho pohled po Woodsově posledním puttu říkal vše: „Táto, seš nejlepší!“

Malý stydlínek napřáhl ruce a už byl v náruči slavného golfisty. „Bylo to tu pro mě velmi významné. Charlie tu byl se mnou a všechno viděl,“ rozplýval se muž, který golfem vydělal více než 100 milionů dolarů!

Na Charlieho se Tiger nemohl po turnaji vynadívat. Když procházel mezi davy fanoušků, něco mu šeptal do ouška. „Je skvělej! Dokonce už pozná, kdy hraju birdie, kdy dám par. Spousta lidí tomu nerozumí, ale on ano,“ smál se spokojený Woods.

Lekce s profi trenérem zatím Chralie nedostává, ale zdá se, že je to jen otázkou času. Bude stejný či větší talent než táta?

Témata:  golfsynwoodssport Sport na Heureka.cz