Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gólman Čech spustil ostrou kanonádu: Hašku, jsi pokrytec!

Autor: nem

Uff, to je kanonáda! Tříštivým nabít! Pal! Superhvězdný brankář reprezentace a Chelsea s tankistickou helmou na hlavě Petr Čech (31) vypálil po »přírodním skinheadovi« Ivanu Haškovi (49).

Tak i velký diplomat Čech umí být ve svých soudech ras! V rozhovoru pro server Aktuálně.cz spočítal »Hášovi« jeho neplodnou epizodní roli ve strahovské vládě a následné antikorupční vystupování v zlořády prolezlé tuzemské kopané, do mrtě. Označil ho za pokrytce.

Zklamal

„Ivan byl první, kdo mohl věci změnit a utekl za nejasných, nebo spíš jasných okolností,“ vrátil se Čech nesmlouvavě k Haškovu úprku po polovině čtyřletého vymodleného mandátu od praporů slibované očisty za penězi do Dubaje v roce 2011. „To, že ten, který ty změny mohl provést, pak po roce a půl podepisuje petici za provedení změn, to mě tedy šokovalo a zklamalo. Překvapilo nás to všechny,“ dodal bez servítků světově proslulý brankář.

Hašek mlčí

Mobil Ivana Haška vyzvání, nicméně jeho reakce momentálně trůní v Monackém knížectví. S dalšími legendami Patrikem Bergerem, Ladislavem Maierem a Radkem Bejblem tam pálí holí na golfovém turnaji. Zítra mu je padesát a měl by převzít při zápase nároďáku s Arménií v Edenu pamětní hodinky. Přijede na tu slávu tam, kde není prorokem?