Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klička dostala na kolena až o 41 cm menší blondýna. Hayden požádal o ruku!

Autor: jšk

V ringu ničí Vladimir Kličko soupeře jednoho za druhým. Devět let neprohrál, jeho dominanci naposledy odnesl v sobotním duelu v Moskvě Alexandr Povětkin. Šampiona organizací WBO, WBA a IBF „ulovila“ až drobná blondýnka. Boxerova přítelkyně a americká herečka Hayden Panettiereová v televizní talk show nazvané LIVE with Kelly and Michael prozradila, že se s Kličkem zasnoubili.

O blížícím se sňatku sedmatřicetiletého Ukrajince a čtyřiadvacetileté hvězdy seriálu Hrdinové se spekulovalo už delší dobu, vše ale ruplo až ve středečním vysílání pořadu.

Jeho tématem byla fobie z hadů, a zatímco se Panettiereová laskala s hroznýšem, který spočinul kolem jejího krku, moderátorka Kelly Ripaová si všimla jejího prstenu s velkým diamantem.

„Jsem trochu roztržitá nejen z toho hada, ale i z prstenu, co máte na levé ruce. Má snad něco znamenat? Je to příslib něčeho?“ vyzvídala Ripaová.

Zásnubní prsten, který Kličko věnoval své přítelkyniFoto Repro YouTube.com

„Může být. No, myslím, že to hovoří samo za sebe,“ odvětila jí herečka.

„Jste zasnoubená?“

„Ano,“ odpověděla Panettiereová.

Obě celebrity tak vytvoří pozoruhodný manželský pár – už jen proto, že Američanka měří 157 centimetrů, zatímco Kličko je o 41 čísel vyšší.

Vladimir Kličko a Hayden Panettiereová si užívají na dovolené
Vladimir Kličko a Hayden Panettiereová si užívají na dovolené