Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plzničku si vychutnám! Poustka rozjel teplické oslavy, pivo teklo proudem

Autor: mim

VIDEO | Když zrovna neulevuje ztuhlým svalům fotbalistů, stará se v Teplicích o morálku týmu. Anebo rozjíždí pozápasové oslavy. Příležitost rozesmát celou kabinu dostal masér Eda Poustka i po nedělním teplickém vítězství 1:0 nad Plzní, které domácí dostalo na druhé místo tabulky. A slavilo se symbolicky – plzeňským pivem.

Když na konci srpna Teplice porazily jihlavskou FC Vysočinu 4:2, rozdával hráčům týmový masér Poustka stejnojmenný salám. "Vychutnejte si vysočinku," pobízel hráče před vypuknutím divočejších oslav.

VIDEO | Je libo salámek? Takhle slavil Poustka po Jihlavě

Po zářijové vysoké výhře 5:1 nad Bohemians 1905 zase coby klokan rozdával hráčům bonbony. "Dej si Klokánky, sáhni si do kapsičky," hlásil za veselého poskakování.

VIDEO | Poustka s kapsou plnou Klokánků

A co masér, jehož ruce mají na starosti i českou reprezentaci, vymyslel po skvělém nedělním vítězství v souboji o druhé místo nad Plzní? Ke slovu nemohlo přijít nic jiného než vychlazená dvanáctka!

VIDEO | ... a takhle Poustka slavil výhru nad Plzní!

"Jestlipak víte, co tohleto je, hoši," vzal si Poustka slovo poté, co hráči bouřlivě přivítali hrdinu utkání brankáře Martina Slavíka, který zneškodnil penaltový pokus viktoriánského útočníka Marka Bakoše.

"To vyráběj ti mládenci vedle z kabiny," popíchl s plechovkou plzeňského piva soupeře ze stejného města, který v Teplicích prohrál 0:1 a spadl na třetí místo Gambrinus ligy právě za domácí tým. Pak už ale přišel čas na tradiční vítězný song.

"Vy jste si je vychutnali na place. A já, já si to vychutnám teďkonc!" načal Poustka plechovku, jejíž obsah skončil po prvních pár locích převážně na jeho holé hlavě, i oslavy za zpěvu lidovky Vysoký jalovec.

Teplice přeskočily Plzeň a jsou na druhém místě. To bylo potřeba oslavit!
Teplice přeskočily Plzeň a jsou na druhém místě. To bylo potřeba oslavit!