Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oštěpařka Bára Špotáková prozradila tajemství: Už rok je zasnoubená!

Autor: Petr Žaloudek

Rok to drželi v tajnosti. Až včera během lyžařských závodů ukázala Barbora Špotáková (32) zasnubní prstýnek, se kterým ji přítel Lukáš požádal o ruku.

„Já ho moc nenosím. Nedávno na mě vypadl, když jsem uklízela,“ přiznala dvojnásobná olympijská šampionka Špotáková . „O svatbě jsme se ale ještě vůbec nabavili. Zatím ji neplánujeme,“ dodala.

Zaskočilo jí

Hlavní důvod, proč před ní Lukáš Novotný loni po sedmiletém vztahu poklekl, měla včera Bára na sjezdovce v Harrachově na zádech. V sedačce jí za krkem chrupkal desetiměsíční syn Janek.

„Bylo to v zimě u nás v chatičce, kde teď bydlíme. Absolutně jsem to nečekala a byla jsem extrémně překvapená. Lukáš mě požádal během večeře. Zrovna jsem měla něco v puse a málem mi zaskočilo,“ popsala šťastnou chvíli atletka, která v té době byla v šestém měsíci.

Spokojená maminka Bára. V sedačce jí za krkem spal ještě spokojenější syn Janek.
Spokojená maminka Bára. V sedačce jí za krkem spal ještě spokojenější syn Janek.

Spáč Janek

Bára se teď po mateřské pauze vrací k závodění a malý Janek jí to vůbec nekomplikuje. „Je zlatej. V noci spí dobře a já můžu regenerovat. Během tréninku ho hlídá buď Lukáš, nebo moje máma. Od ní má stoprocentní servis a od Lukáše zábavu,“ pochválila tátu, se kterým prý Janek pěkně řádí.

Mrzutý je jen, když se s ním mamka nechce učit chodit. „Trochu se vzteká, když mě z toho po dvou hodinách už bolí záda,“ připustila oštěpařka.

Bára Špotáková si focení kalendáře užívala
Video se připravuje ...