Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Podle italských médií je rozvod Šeredové na spadnutí: Zapomíná na nákupech!

Autor: ps

VIDEO - Její svět byl vždy plný úsměvů a pohody. Jenže v posledních měsících je modelce Aleně Šeredové (36), manželce slavného italského fotbalového brankáře Gigi Buffona (36), spíš do pláče! S manželem netráví volný čas, zapomíná na něho při nákupech.

Hroutící se vztah probírají v Itálii snad každé noviny, najevo vychází nová fakta. Alena byla přistižena s načesaným hejskem, s nímž cukrovala, ale měl to být její dvorní fotograf.

Ovšem toto ale není příčinou rodinných problémů. Za ty prý mohou zálety Buffona, který Šeredové podle informací z apeninského poloostrova zahýbá s televizní komentátorkou Ilarií D´Amico (40).

„Není to mezi nimi dobré, ale ani jeden k tomu rozhodně nic neřekne,“ řekl Blesku zdroj blízký Šeredové. Tuto variantu potvrzuje také fakt, kdy byla Alena s Gigim naposledy viděna pohromadě. Datuje se to na 10. prosince, kdy i s dětmi Luisem Thomasem (6) a Davidem Leem (4) vyrazili v Turíně na společnou večeři do restaurace.

Alena Šeredová se rozvádí!? Italové tvrdí, že ji Gigi podvádí!
Video se připravuje ...

Jenže uběhly tři měsíce a po harmonickém vztahu jako by se slehla zem! Žádné rodinné fotky ani komentáře, jak se komu daří (tak tomu bylo v minulosti). Nešťastná Alena hledá útěchu u svých kamarádek, se kterými chodí po Turíně nakupovat a snaží se přijít na jiné myšlenky.

Je patrné, že její vztah s jedním z nejlepších gólmanů světa nefunguje. Prý je jen otázkou času, kdy se manželství rozpadne úplně a slavný pár se rozvede…

Alena Šeredová zapomíná na Buffona se svojí kamarádkou na nákupech.
Alena Šeredová zapomíná na Buffona se svojí kamarádkou na nákupech.