Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tenistka Kvitová zoufale hledá parťáka na dovolenou: Chcete se mnou k moři?

Autor: as

Vyhrála Wimbledon, Česko dotáhla ke třetímu triumfu ve Fed Cupu a totálně vyšťavená už vyhlíží dovolenou u moře. Jenomže tenistka Petra Kvitová (24) řeší vážný problém: „Nemám tam s kým jet!“

Tohle si nezasloužila! Celý rok dře jako blázen, objíždí zeměkouli dokola a přináší radost celému národu. Konec listopadu má vyhrazený na vytouženou dovolenou, od začátku prosince už zase musí honit fyzičku.

„Teď mám minimálně dva týdny volna. Strašně se na ně po té dlouhé sezoně těším!“ vydechla blahem. Hurá k moři, vyvětrat nové plavky, vyplácnout se na pláž a nechat své znavené tělo odpočinout. „Ještě to ale nemám dotažené, je to těžké. Nevím kam, a hlavně úplně nemám s kým...“ povzdychla si.

Jak je to možné? Petra platí daň za svůj nový vztah k hokejistovi Radku Meidlovi, jehož sezona je v plném proudu. Na jednodenní fandění při Fed Cupu se ještě urvat dokázal (musel se s klubem domluvit, aby ho uvolnil), ale 14denní volno mu asi v polské Bytomi, za kterou hraje, nedají. Kdo za něj? Zájemců by se asi našla spousta, jenže chlapi nepřicházejí z pochopitelných důvodů v úvahu. Takže kámošky, hlaste se!

Petra Kvitová, nejlepší česká tenistka a klíčová postava při zisku Fed Cupu nemá s kým jet na dovolenou.
Petra Kvitová, nejlepší česká tenistka a klíčová postava při zisku Fed Cupu nemá s kým jet na dovolenou.