Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Phelpsova přítelkyně: Narodila se jako muž, ve vězení ji znásilnili

Autor: zab

Legendární americký plavec Michael Phelps se rozhodně nenudí. Navzdory tomu, že dostal v říjnu za řízení v opilosti trest zákazu plavání na šest měsíců, z titulních stran médií se rozhodně neztratil. Naposledy se o to postarala jeho o dvanáct let starší přítelkyně Lianne Chandler.

Pohledná žena se totiž v jednom z rozhovorů svěřila, že se narodila jako muž a jmenovala se David Roy Fitch! A teď má strach, se se s ní držitel 22 olympijských medailí rozejde.

"Narodila jsem se s mužskými genitáliemi, ale neměla jsem varlata, zato jiné ženské orgány zase ano," prohlásila jednačtyřicetiletá žena. "Už jako teenager jsem nastoupila hormonální léčbu a brzy jsem také podstoupila operaci," pokračuje.

Na svém facebookovém profilu dále vysvětluje: "Nikdy jsem se necítila jako muž a nikdy jsem také jako muž nežila. Nikdo nemůže říct, že jsem se kdy chovala jako muž. Někteří lidé mohou říct, že jsem se  jako dítě chovala zvláštně, ale to všechno bylo pod tlakem okolí," pokračuje.

Selfie. Lianne Chandler je o 12 let starší než Michael Phelps
Selfie. Lianne Chandler je o 12 let starší než Michael Phelps

Sympatická blondýnka také prozradila, jak se seznámila a americkým plaveckým hrdinou. "Byla to nefalšovaná láska. S nikým jsem se necítila tak nádherně, byla jsem ochotná s ním strávit každou volnou chvíli," přiznává Chandler.

A Lianne otevírá dveře své třinácté komnaty čím dál tím více. "Můj sex s Michaelem? Bylo to něco fantastického, poprvé v mém životě jsem opravdu cítila, že mě někdo má rád jako ženu a já se tak i cítila," pokračuje.

Chandler má nyní strach, že po jejím přiznání ji americký plavec opustí. "Možná ho opravdu ztratím. Pokud to bude nutné, vzdám se ho, nechci, aby mu moje doznání ublížilo."

Michael Phelps se v současné době podrobuje protialkoholní léčbě, kterou byl nucen nastoupit po automobilové nehodě, kterou způsobil pod vlivem alkoholu. Navíc nešlo o první takový incident osmnáctinásobného olympijského šampiona.

Znásilněna ve vězení

"Původně jsem si změnila jméno na Paige Victoria Whitney. Rodinu jsem opustila v patnácti. V osmnácti jsem se dostala několikrát do vážných problémů. Zkoušela jsem sehnat peníze na operaci kvůli změně pohlaví, chtěla jsem je získat formou vydírání," říká Lianne.

"Zatkli mě, strávila jsem třicet dní ve vězení. Z rodiny jsem nikoho nekontaktovala, hrozně jsem se styděla, bála jsem se cokoliv komukoliv říct. Ačkoliv na mém rodném listu a řidičáku bylo jasně napsáno, že jsem žena, dali mě do cely s třemi muži, kteří mě znásilnili," uzavírá otevřenou zpověď Phelpsova přítelkyně.