Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vztah boxera Klička se snoubenkou v troskách: Rozchod pár dní před porodem?!

Autor: ps

V ringu mu každý soupeř leží u nohou, jenže rodinný život, to je úplně jiná liga! Fenomenální boxer Vladimir Kličko (38) řeší velké problémy. Jeho vztah s filmovou hvězdou Hayden Panettiere (25) se jim rozpadá pod rukama. A to mají pár dnů před porodem!

Ještě před pár týdny si maličká blonďatá nastávající maminka užívala poslední chvilky před porodem na havajské pláži, kam se vydala společně s několika kamarády.  Vystavila obrovský pupek slunečním paprskům a dopřávala si relax.

Ale její miláček, kterého se bojí snad všichni boxeři na planetě, tam ale chyběl. Už tehdy se hovořilo o tom, že s  Kličkem neprožívají zrovna nejlepší období, což v posledních dnech sílí. Dokonce se mluví o tom, že je sledovaný pár na pokraji rozchodu!

„Důvodem je, že se Hayden necítí během těhotenství komfortně, je neustále nevrlá a podrážděná. Už je v osmém měsíci a prožívá opravdu mizerné chvíle,“ řekl magazínu OK! zdroj z Kličkova okolí, který přiznal, jak moc už toho má hvězda boxerských ringů dost. „Vladimir je z toho unavený a vytočený. Je dost možné, že ani nedojde k plánované svatbě.“

Podle lidí pohybujících se kolem známého páru se rýsuje varianta, že miminko sice porodí »společně«, ale jakmile se narodí, bude otázkou času, kdy půjde Vladimir s Hayden od sebe…

Vladimira Klička nachytali fotografové u moře s jeho přítelkyní Hayden Panettiereovou
Vladimira Klička nachytali fotografové u moře s jeho přítelkyní Hayden Panettiereovou