Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Fotbalisté Realu fasovali nové bouráky: Kluci a mašiny!

Autor: ps

Hráči slavného Realu Madrid patří do jednoho k tomu nejlepšímu, co se ve fotbalovém světě narodilo. A zaslouží hýčkat! Přesně tak, jak to pojal štědrý sponzor týmu. Každé z hvězd rozdal auto, Cristiano Ronaldo si vzal to nejnadupanější!

Stříbrný, elegantní, 520 koní pod kapotou a nejrychlejší z dostupného výběru. Ronaldo, stejně jako na trávníku, nešel při výběru fungl nového vozu přehlédnout. Požadoval největší kvalitu.

Sponzor Realu audi už jedenáct let dává hráčům k dispozici své produkty a letos tomu nebylo jinak. Největší poptávka byla po rodinném SUV modelu Q7, který si vybralo hned dvanáct „čutálistů“.

Další tři hvězdy Gareth Bale, James Rodríguez a Javier Hernández, podobně jako Ronaldo, zvolili sportovnější bourák s 245 koňskými silami.

Jenže předtím, než se mohli hráči posadit do luxusních kousků a odjet s nimi domů, museli si je zasloužit. Teprve složením testů dostali povolenku za volant. A v čem spočívaly? Třeba gólman Casillas šlapal na kole, Benzema předváděl nožičky s balonem a i superstar s přezdívkou CR7 předvedla zajímavé kousky s míčem, když ho bez problémů téměř dvě minuty držela ve vzduchu.

Cristiano Ronaldo bral unikát. Nejsilnější možný model.
Cristiano Ronaldo bral unikát. Nejsilnější možný model.