2. prosince 2014 • 12:07

Z fotbalu udělal DIVADLO! Brazilec z Leedsu upadl po faulu dvakrát

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Do souboje o titul největší fotbalová simulace vážně promluvil další kandidát. Brazilec Adryan z druholigového Leedsu předvedl při víkendovém utkání s Derby County, jak „parádně“ nasimulovat pád po nikterak ostrém faulu. A rázem si získal značnou pozornost na internetu.



Ano, Adryana skutečně Johny Russel z Derby skutečně podrazil. Dvacetiletý záložník, který je v anglickém klubu na hostování z brazilského Flamenga, však pád až nechutně zdůraznil. Upadl, na zemi se jednou protočil a to nebylo všechno… Ještě jednou vyskočil do vzduchu a znovu padl na zem. Vše pochopitelně doprovodil bolestivými výkřiky…

Adryan byl dosud považovaný za talentovaného člena brazilské reprezentace do 20 let, loni se stal na Středozemním poháru nejlepším hráčem turnaje. Nyní však musí bojovat proti image velkého simulanta, která překryla to pozitivní, co zatím v kariéře dokázal.

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud