Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schumacherův stav je na hraně: Michael váží jen 45 kilo!

Autor: ps

Dlouho se o stavu legendárního pilota Michaela Schumachera (46) nemluvilo. Nebylo o čem, protože se jeho stav nijak výrazně nelepší, za to jeho váha jde kolmo ke dnu. Podle zpráv z jeho okolí váží pouhých 45 kilo!

Od tragické nehody na lyžích, kdy si Schumacher poranil hlavu, uběhl rok a dva měsíce. Jenže o stavu fenoména formule 1 toho na veřejnost příliš neprosáklo. Za tu dobu neunikla ani jediná fotka! To dokazuje, jak moc si rodina dává pozor.

Ovšem lidé kolem bojující rodiny čas od času utrousí pár drobností. Bohužel ještě nikdy nebyly optimistické. Stejně, jako teď ta poslední. Podle informací od zdravotního personálu, které získal server Daily Express, je Michaelova váha na hraně.

„Váží kolem 45 kilogramů, navíc nejsou vidět žádné známky zlepšení,“ popisuje deník zoufalou situaci. Je to na pováženou, protože ještě jako profesionální pilot uváděl tělesnou hodnotu 75 kg!

Péče o sedminásobného mistra světa navíc stojí obrovské peníze. „Výdaje se už vyšplhaly na 13,5 milionu eur (téměř 400 milionů korun). Průběh léčby se hodně táhne, vše jde pomalu.“ Prý je Schumacher aspoň schopný mluvit a hýbat se na lůžku, ale schopnost vnímat okolí je na bodě mrazu…

Skutečný stav Michaela Schumachera se někteří lidé snaží zjistit na vlastní pěst
Skutečný stav Michaela Schumachera se někteří lidé snaží zjistit na vlastní pěst