Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sezona NHL v plném proudu? No a co! Voráček a spol. pařili za »exoty«!

Autor: ps

Hokejoví hračičkové i v reálném životě! To platí i pro hokejisty Philadelphie Flyers, kteří si v pátek zorganizovali soukromý večírek. Pro »ohoz« ale tentokrát nemuseli do luxusních butiků, stačilo jen sáhnout tátovi do skříně pro tepláky. Oblékli se za »exoty« 80. let, vedli je vůdci Jakub Voráček a Claude Giroux.

Začátek sezony se hokejistům Philadelphie moc nevyvedl, tak co je lepšího, než pořádně stmelit partu?! Parádně se na sociální síti předvedli parťáci z prvního útoku a kamarádi Voráček s Girouxem.

Kladenský odchovanec nasadil dlouhovlasou černou paruku, na očích nechyběly klasické brýle amerického policajta. Svoji Nicole doporučil růžové legíny, korále na krk a mohli vyrazit. Kdo ví, jestli konzultovali outfit také s kapitánem Flyers, Claude se totiž nenechal zaskočit. Na párty vyrazil v krátkých černých trenýrkách s bílým pruhem, s ponožkami vytaženými až ke kolenům a zářivě oranžovou čelenkou na hlavě.

Představa, že se celý tým sešel v jedné místnosti jakoby v 80. letech, vytváří úsměv od ucha k uchu. Snad všechno dobře sladili, vyříkali si, co bylo potřeba a konečně Voráček a spol. začnou bodovat jako minulou sezonu. Plány před tou letošní měli velké – jenže cesta do play off, do něhož se loni nedostali, je stále hodně dlouhá…

Jakub Voráček s přítelkyní Nicole jako správná dvojka. Jde se pařit!
Jakub Voráček s přítelkyní Nicole jako správná dvojka. Jde se pařit!