Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To je luxus! České tenistky si na Turnaji mistryň užívají i unikátní bazén

Autor: ČTK, iSport.cz

Dva dny volna měly deblistky Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou na tenisovém Turnaji mistryň, před dnešním zápasem si tak v Singapuru mohly vyzkoušet i jedinečný bazén na střeše hotelu.

Terasa Marina Bay Sands, jednoho z nejdražších hotelů světa, je v 57. patře ve výšce 200 metrů. Hrana bazénu, do kterého mají přístup jen ubytovaní, je prosklená a výhled, pokud není smog, je úžasný. "Střešní bazén je ikonický a bylo to první místo, kam jsem se šla podívat, když jsme sem dorazily," řekla Hlaváčková .

Vodu v bazénu vyzkoušela také Hradecká . Večer jí bylo při delším pobytu trošku chladno. "Ale na druhé straně jsou vířivky a výhled na osvětlenou botanickou zahradu a na vodu byl večer lepší než bazén," řekla třicetiletá tenistka.

To je panorama! Všem, kdo zajdou do bazénu na střeše singapurského hotelu, se nabízí unikátní podívaná
To je panorama! Všem, kdo zajdou do bazénu na střeše singapurského hotelu, se nabízí unikátní podívaná

Ojedinělé je pro nejlepších osm hráček dvouhry a osmičku párů ve čtyřhře i samotné ubytování. Pokoje jsou krásné a prostorné. "To není pokoj, to je pomalu byt. Je tam ložnice, obývák, velká koupelna a výhled na obě strany. Za letošek to je moje nejlepší bydlení," uvedla Hradecká. "Je to za odměnu," dodala Hlaváčková.

I další servis je pro hráčky na Masters výjimečný. "Je to na jedničku s hvězdičkou," komentovala Hradecká vstřícnost pořadatelé, kteří jim všechno donesou. Míče i ručníky na kurt, vyprané věci do šatny. Jídlo dostanou i po půlnoci, když skončí na kurtu pozdě.

"Užíváme si to. O účast jsem strašně moc bojovaly a nebylo to jisté do poslední chvíle. O to víc nás teď nadchlo a vážíme si toho," řekla Hlaváčková.