Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Cyklistický rebel Sagan: Utajovaná svatba s finalistkou slovenské miss

Autor: bko

Slovenský cyklistický mistr světa Peter Sagan (25) do toho co nevidět praští i v osobním životě! Na Slovensku mají jasno, nejzábavnější postava cyklistického světa si vezme svoji krásnou přítelkyni Katarínu Smolkovou (27) už příští týden.

Sagan o připravované veselce dlouho mlžil, teď se ale informace o svatbě vyrojily s novou intenzitou a Novému času ji nakonec potvrdila Saganova sestra. „Svatba bude a velmi se na ni těšíme,“ řekla Daniela.

Podrobnosti o svém velkém dni se sice vítěz čtyř etap slavné Tour de France snaží utajit, ale vypadá to na příští středu s magickým datem 11. 11. Své ano by si zamilovaný pár měl říct v kostele v Dolném Kubíně.

Saganová přítelkyně Katarína to dotáhla z fleku do finále miss
Saganová přítelkyně Katarína to dotáhla z fleku do finále miss

Sagan se s Katarínou seznámil před třemi roky prostřednictvím jejího bratra, na veřejnosti se spolu objevili na začátku roku 2014 na vyhlašování cen pro nejlepšího slovenského cyklistu.

Krásná Katarína s dokonalými mírami 90-62-90 před osmi lety zkoušela štěstí ve slovenské Miss, kde to dotáhla až do finále, ale radši dokončila vysokou školu a věnovala se rodinné firmě s hotelem a zdravou výživou. Teď bydlí se Saganem v Monaku a stará se především o jeho zázemí.